Veulenles

 

Speciaal voor kinderen van (bijna) 5 en 6 jaar die al gek zijn van pony’s maar nog te klein zijn voor een reguliere les, geeft Manege Snorrewind de Veulenles. Het doel van deze les is de kinderen spelenderwijs vertrouwd te laten worden met de pony’s. De les wordt afgestemd op de ontwikkeling van de kinderen en is een goede voorbereiding op de reguliere lessen die vanaf 6 jaar gevolgd kunnen worden.

Elke week zal er een ander thema aan bod komen, van verzorging tot ponyvoetbal, voltige en van mennen met Dolly de Minishet en haar karretje tot wandelen met de pony. En natuurlijk spelenderwijs paardrijles. Het is de bedoeling dat elk kind een begeleider bij zich heeft, die de pony vasthoudt tijdens de eerste Veulenlessen.

Het is verstandig om een lange broek aan te trekken, die niet schuurt. Daarnaast is het belangrijk, dat er een hak onder de schoen zit. Een regenlaars voldoet prima. Een veiligheidscap is verplicht, maar bij de manege te leen.

Startersabonnementen kosten € 52,50 per vijf lessen van drie kwartier met maximaal zes kids. Bij  het eerste startersabonnement krijgt de ruiter in de dop een poetstasje met inhoud kado! Een mooie start voor een ruitercarrière!  Dit abonnement kan steeds verlengd worden, totdat het ruitertje in een reguliere les mee kan draaien. 

Opgave kan via mail  naar lessen@snorrewind.nl of telefonisch 0547361471