Privélessen

 

Op verzoek van de ruiter of op ons advies is er de mogelijkheid voor privé-lessen van een half of een heel uur, op eigen of manegepaard of pony. In zo’n les kan er beter en specifiek aandacht besteed worden aan niveau, wensen en/of problematiek van ruiter en paard.

Een privéles wordt op maat gegeven. Wij bespreken met u uw wensen en doelen en zullen daarop doelgericht les(sen) verzorgen. Dit kan binnen alle takken van de paardensport. Te denken valt aan dressuur, springen, crossen maar ook (angstvrij) buitenrijden, werken aan houding en zit, balans, conditie of longeren. Op elk niveau, naar elke wens.

Ook een zitles behoort tot de mogelijkheden. In een één op één les aan de longeerlijn wordt er in een half uur gewerkt aan houding, balans en zit.

Rijdt uw kind bij Manege Snorrewind en u wilt hem/haar beter kunnen begeleiden, helpen met het zadelen of tijdens wedstrijden (voorlezen)? Ook dan kunt u een privéles krijgen, waarin deze zaken met u worden doorgenomen en geoefend. Ook organiseren wij meerdere keren per jaar Ouder&Kind middagen, waarin dit soort thema’s ter sprake komen. Kijk hiervoor in de agenda. Voor meer uitgebreide informatie over paarden en pony’s geven wij twee keer per jaar een cursus van 3 bijeenkomsten Paard & Welzijn. Kijk hiervoor ook in de agenda.