Sportcontract

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Wil jij ook een hechte band opbouwen met één van onze leuke paarden of pony’s en daarmee 4 keer per week paardensport kunnen beoefenen, dan is dit je kans!

Bij Manege Snorrewind is het mogelijk om een vast paard of pony te rijden ! Dit biedt je de mogelijkheid om:

* 4 keer per week op een vast paard/pony te rijden

* Deel te nemen aan 2 vaste  reguliere lessen/buitenritten (kosten inbegrepen bij sportcontract)

* 2 maal per week te rijden/werken naar keuze (vrij rijden, longeren, deelname aan gespecialiseerde lessen of activiteiten/wedstrijden bij Snorrewind (kosten daarvan niet inbegrepen bij de sportcontract)

* Geen extra zorgen (en kosten!) te hebben voor voer, stalling, hoefbeslag, veearts, tandarts, harnachement e.d.. Dat zit allemaal bij het sportcontract inbegrepen

Een sportcontract is aan te gaan voor onbepaalde tijd, voor die ruiters die echt een band willen opbouwen met het paard en zich daarmee in de paardensport willen ontwikkelen. Maar ook voor een bepaalde tijd van minimaal 1 maand is het mogelijk om een vast paard of pony intensiever te rijden van Snorrewind.  Zo is er de mogelijkheid om gedurende bijvoorbeeld de zomervakantie voor 1 of 2 maanden intensief te gaan rijden en verzorgen

Alle paarden en pony’s blijven eigendom van Manege Snorrewind en zullen naast de overeengekomen 4  vaste rijmomenten worden ingezet bij de andere manegelessen en –activiteiten.
Snorrewind blijft verantwoordelijk voor de basisverzorging en beweging van het paard, maar ook de Sportcontractruiter zal een taak daarin moeten gaan vervullen. En kan de ruiter op een aangegeven dag toch niet voor de beweging zorgen, dan neemt Manege Snorrewind die taak gewoon over.