Opgave Spelletjesmiddag

  In de Kerstvakantie organiseert Manege Snorrewind weer een gezellige Spelletjesmiddag. Dit jaar is dit op dinsdag 22 december van 13 tot 16 uur. Hebben je ouders mooi even de handen vrij om de laatste Kerstinkopen te doen! Je broertje of zusje mag namelijk ook mee! En nog leuker, je mag ook vriendjes of vriendinnetjes meevragen. Je hoeft niet te kunnen paardrijden. We gaan wel allerlei leuke Kerstspelletjes met en rond de pony's doen en natuurlijk gaan we ook knutselen. Het is altijd een heel gezellige middag! Deze middag is voor kids van 4 t/m 12 jaar. Natuurlijk houden wij ons aan de op dat moment geldende Coronaprotocollen.

  Kosten per kind all in: € 31
  Bij afmelden na 17 december 2020 blijft inschrijfgeld verschuldigd.

  OUDERS/BEGELEIDERS LET OP: komen er meerdere kinderen uit het gezin of komen er vriendjes mee? Geef dan elk kind apart op!

  naam kind

  Je e-mailadres

  leeftijd kind

  Ik betaal: via automatische incassovooraf contant/per bank

  Eventuele opmerkingen / dieetbeperkingen

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen