Opgave Bixie Spelletjesmiddag

In de Kerstvakantie organiseren wij een gezellige Bixie Spelletjesmiddag. Dit keer is dit op dinsdag 27 december van 13 tot 16 uur. Hebben ze thuis mooi even de handen vrij! Ook mogen er vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes meedoen, je hoeft niet te kunnen paardrijden.

We gaan een leuk programma maken met onderdelen uit de Bixie opleiding en hier kun je ook stempels voor verdienen voor in je Bixiepaspoort. Heb je geen Bixiepaspoort dan maken we een leuk blad voor je zodat je toch de stempels kunt behalen. Daarnaast gaan we uiteraard ook spelletjes doen en nog veel meer leuke activiteiten…..

Het is altijd een heel gezellige middag! Deze middag is voor kids van 4 t/m 12 jaar.

Kosten per kind all in: € 27,50 of je mag een les van je abonnement gebruiken en €17,50 bijbetalen. Bij afmelden na 19 december blijft inschrijfgeld verschuldigd.

OUDERS/BEGELEIDERS LET OP: komen er meerdere kinderen uit het gezin of komen er vriendjes mee? Geef dan elk kind apart op!

Eventuele opmerkingen / dieetbeperkingen graag vooraf doorgeven

Totaal: € -

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen