Losse buitenritten

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bij Manege Snorrewind is het ook mogelijk om een buitenrit af te spreken wanneer u geen lessen volgt bij de manege. Dit kan op paarden van manege Snorrewind of op uw eigen paard. Deze ritten worden altijd begeleid door een instructeur, die de omgeving op zijn duimpje kent en met u langs de mooiste plekken rijdt. Er worden ritten van een uur of meerdere uren gereden door de mooie natuur rondom Markelo en Holten. Zo wordt er onder andere gereden door het gebied van de Borkeld, de Vijf Heuvels, de Holterberg, Klein Zwitserland en het Twentse platteland. De instructeur kan u veel vertellen over de omgeving. Bij langere ritten kan onderweg in het bos gestopt worden voor een gezellige lunch of borrel. Voorwaarde voor het rijden van een buitenrit is, dat de ruiter de rijkunst voldoende beheerst. Manege Snorrewind verhuurt geen paarden voor een rit zonder begeleiding van ons. Informeer eens naar de mogelijkheden voor een prachtige rit.

Niet-Snorrewind ruiters dienen vooraf een eenmalige Lesovereenkomst  ingevuld inleveren. Deze kan worden geprint vanaf de site,  wordt vooraf per mail verzonden of voorafgaand aan de activiteit overhandigd. Snorrewindruiters dienen ook een lesovereenkomst ingevuld ingeleverd hebben. Deze wordt door Team Snorrewind gearchiveerd zolang de ruiter lesklant blijft. Herintredend? Vul dan een nieuw formulier in!

Meerdere keren per jaar organiseert Manege Snorrewind themaritten en feestdagritten, waaraan ook ruiters van buiten Snorrewind aan mee mogen doen. Kijk in de agenda voor de data van deze buitenritten.