Lesovereenkomst

De lesovereenkomst dient voor aanvang van de eerste les ingevuld ingeleverd te worden. Door het invullen van een lesovereenkomst ben je automatisch lid. Nooit zo’n formulier ingevuld? Kom dan zsm naar kantoor om een overeenkomst te tekenen.

Bij het paardrijden of tijdens een wedstrijd kan er altijd iets onverwachts gebeuren. Wanneer u door een ongeval lichamelijk letsel oploopt, krijgt u te maken met hoge kosten. Het is dan goed om een buffer te hebben die het financiële leed verzacht. Met een ongevallenverzekering krijgt u een eenmalige uitkering als u door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt.

Dekking voor leden van KNHS
Wanneer u lid bent van KNHS, bent u via het lidmaatschap automatisch verzekerd. Alle leden die de paardensport beoefenen, kunnen rekenen op de dekking van de collectieve ongevallenverzekering via de KNHS. Het voordeel van een ongevallenverzekering is dat het voor de uitkering niet uitmaakt wie er aansprakelijk is voor de schade.

Waarvoor bent u verzekerd?
Met deze verzekering bent u verzekerd tegen ongevallen met, op of rondom het paard. Dus ook tijdens zadelen en verzorging van het paard of uitmesten van de box, etc.

Niet-Snorrewind ruiters dienen vooraf een eenmalige Lesovereenkomst  ingevuld in te leveren. Deze kan worden geprint vanaf de site,  wordt vooraf per mail verzonden of voorafgaand aan de activiteit overhandigd. Snorrewindruiters dienen ook een lesovereenkomst ingevuld ingeleverd hebben. Deze wordt door Team Snorrewind gearchiveerd zolang de ruiter lesklant blijft. Herintredend? Vul dan een nieuw formulier in!

Download the PDF file .

Lees ook het Huisreglement Snorrewind

Download the PDF file .