Opgave Kerstbuitenritten


Op tweede Paas-, Pinkster- en Kerstdag organiseert Manege Snorrewind telkens een tweetal ritten. De Kerstritten op Tweede Kerstdag zijn van 8.30-10.30 uur voor gevorderden en van 11.00-13.00 uur voor halfgevorderden. Tijdens deze rit houden we doorgaans een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. Ook niet-Snorrewind ruiters kunnen zich voor de feestdagritten opgeven. Dit kan met eigen paard/pony of met een bij Manege Snorrewind gehuurd paard (pony). Voorwaarde is wel, dat u de rijkunst voldoende beheerst.

Voor de Kerstrit kun je drie voorkeurspaarden/pony's opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

€ 31 voor abonnementhouders
€ 46 voor niet abonnementhouders
€ 21 eigen paard

Bij afmelding na 17 december blijft inschrijfgeld verschuldigd

Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen) of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik geef me op voor de Kerstbuitenrit op Tweede Kerstdag en ga mee

8.30-10.30 uur (gevorderden)11.00-13.00 uur (halfgevorderden)

Eerste keus (naam paard/pony)

Tweede keus (naam paard/pony)

Derde keus (naam paard/pony)

Eventuele opmerkingen