SGW (cross)

IMG_2846

Manege Snorrewind organiseert meerdere keren per jaar SGW trainingsseries of losse trainingslessen. Ook is er jaarlijks een mogelijkheid om op eigen gelegenheid een oefencross te rijden. Kijk hiervoor in de agenda en houd Facebook en onze site in de gaten voor extra ingelaste lessen of oefencrossmogelijkheden.

Meer info en startlijsten onderlinge cross

Voor startlijsten van onze KNHS cross verwijzen wij naar startlijsten.nl

Twee keer per jaar organiseert Manege Snorrewind haar SGW wedstrijd. De eerste, in het voorjaar, is een KNHS wedstrijd voor paarden èn pony’s. Dit is een B-cross.

In oktober houdt de manege jaarlijks haar Crossweekend voor manegeklanten en pensionklanten. Deelnemers zijn verplicht om de drie crosslessen voorafgaand aan de wedstrijd te volgen. Deze wedstrijd telt niet mee voor winst- of promotiepunten. Wel zijn er tal van mooie prijzen, beschikbaar gesteld door een flink aantal sponsoren. Aan het eind van dit crossweekend wordt ook het jaarlijkse Snorrewindcabaret opgevoerd. Met een kwinkslag, grappen en grollen en een grote knipoog worden de eigenaren, medewerkers en ook ruiters in het ootje genomen. Naast het cabaret wordt er door middel van jaarlijks wisselende activiteiten geld in gezameld voor Villa Joep.Als afsluiting van een heerlijk sportief weekend worden de diverse prijzen uitgereikt aan zowel FNRS als KNHS deelnemers.

Al een aantal jaren is Manege Snorrewind actief bezig met inzamelingsacties voor Villa Joep. Villa Joep is het fonds tegen Neuroblastoom Kinderkanker. Helaas is de genezingskans nog maar 30%. Er is dus veel geld nodig om onderzoek te kunnen doen naar genezing van deze vreselijke ziekte. 100% van de donaties wordt besteed aan onderzoek. Om Villa Joep onder de aandacht te blijven brengen, heeft Manege Snorrewind de” Villa Joep aanmoedigingsprijs” in het leven geroepen. Deze aanmoedigingsprijs wordt twee keer per jaar uitgereikt; tijdens de Snorrewind Trofee dagen in juni en in de Snorrewind Cross in oktober. Ieder kind verdient het, om gezond te kunnen sporten! #geefleven

Kijk in de agenda voor de Crossen (SGW) en trainingen, georganiseerd bij Manege Snorrewind

Deelname alleen in totaal pakket (3 crosslessen en SGW deelname)

crosslied