Opgave Losse F en KNHS Proef

Opgave Losse F proef zondag 26 November

Op zondag 26 November worden de ringen weer uitgezet! Deze maal zowel KNHS proeven voor startpashouders als F proeven Brons en Zilver.

Hoe werkt het rijden van een losse F-proef?

Wanneer je meedoet aan een Losse F-proef Brons, wordt je proef wel door een officiële jury beoordeeld en wordt een eventuele promotiepunt wel bijgeschreven in je Ruiterpaspoort, maar rijd je niet in wedstrijdverband. Je hoeft dus niet te strijden tegen andere ruiters. Wellicht geeft dit jou minder stress. Door een proef voor de jury te rijden, kun je aan de hand van het protocol en je punten goed zien hoe vergevorderd je bent, of je bijgeleerd hebt en waar je nog extra aan moet werken. Je rijdt deze proef wel in wedstrijdtenue. Na je proef kun je je protocol afhalen in de kantine. Er is immers geen prijsuitreiking. Deze middag is voor de klasse F4 t/m F15.

Bij meedoen aan de Losse F-proef mogen deelnemers vier paarden/pony’s als voorkeur opgeven. Dit is echter geen zekerheid, de instructeurs zullen je indelen op een voor jou geschikt paard/pony.

Kosten per proef:
Abonnementhouders € 19,00
Eigen Paard/Pony € 12,50

Bij afmelding binnen 7 dagen voor aanvang blijft inschrijfgeld verschuldigd.

Vol is vol. Mocht je daardoor niet meer mee kunnen doen, dan krijg je bericht en zullen wij het inschrijfgeld terugstorten

Ik doe graag mee met de Losse F-proef of KNHS proef

Totaal: € -
Totaal: € -

Vol is vol. Mocht je daardoor niet meer mee kunnen doen, dan krijg je bericht en zullen wij het inschrijfgeld terugstorten