Lessen

snorrewind

Zowel de beginnende als de geoefende ruiter kan hier terecht voor passende instructie, sportbegeleiding, Ruiterfit, pensionstalling en ontspanning, op uw eigen of één van onze manegepaarden of -pony’s. Wij geven naast reguliere lessen gespecialiseerde lessen in onder andere dressuur, carrousel, springen en SGW (cross), voor zowel Snorrewind ruiters als niet-Snorrewind ruiters. Ook kunt u bij ons terecht voor zit- of longeerlessen en privéles.

Wel eens aan gedacht om te gaan paardrijden, maar je hebt geen cap? Geen probleem, de eerste lessen kun je een cap lenen bij Snorrewind. Rijden in een spijkerbroek met rubberlaarzen of een schoen (verplicht met een klein hakje) voldoet prima om te beginnen. Pas als je hebt besloten om te blijven rijden kun je je eigen spullen aanschaffen. Een losse proefles of een starterspakket zijn enkele mogelijkheden om het paardrijden eens te proberen. Ook leuk om een paardrijles-kadobon weg te geven! Kinderen vanaf (bijna) vijf jaar kunnen al komen op de veulenles! 

Niet-Snorrewind ruiters dienen vooraf een Lesovereenkomst  ingevuld inleveren. Deze kan worden geprint vanaf de site,  wordt vooraf per mail verzonden of voorafgaand aan de activiteit overhandigd. Snorrewindruiters dienen ook een lesovereenkomst ingevuld ingeleverd hebben. Deze wordt door Team Snorrewind gearchiveerd zolang de ruiter lesklant blijft. Herintredend? Vul dan een nieuw formulier in! Ook bij een eenmalige activiteit moet een lesovereenkomst ingevuld worden!