SPONSOORLOOP voor de ruiters van PVI Paardrijden Voor Iedereen

Zoals jullie wellicht weten kregen de ruiters met een beperking die bij ons lessen vorig jaar te horen dat hun Stichting ging stoppen met het paardrijden op Snorrewind. Door inzet van vele vrijwilligers en sponsoren hebben wij kunnen bereiken dat deze ruiters nog steeds kunnen genieten in hun wekelijkse les. Met vele acties proberen de vrijwilligers geld in te zamelen om dit de aankomende jaren door te kunnen laten gaan en is de PVI “Paardrijden voor Iedereen” ontstaan.

Op zaterdag 27 Mei gaat deze commissie een SPONSORLOOP organiseren. Onderaan deze pagina vind je een sponsorformulier. Je kan je per rondje laten sponsoren of een totaalbedrag laten invullen. Jouw sponsoren kunnen dmv de QR code op het formulier betalen maar ook is dit cash mogelijk. Dit cashgeld kan ingeleverd worden op zaterdag 3 juni bij de vrijwiliggers in de kantine tussen 12.00-13.00 uur of worden overgemaakt op de rekening van de PVI. Opgeven kan via de site tot en met 25 Mei as.

Tijdens deze middag die rond 13 uur zal starten op 27 mei hebben wij ook een leuk randprogramma. Zo staat er een springkussen, kan je een rondje met Dolly en het karretje rijden, een ritje op een van onze pony’s maken en je kan je laten schminken. Hier zal een kleine vergoeding voor worden gevraagd wat uiteraard ook naar de ruiters van de PVI gaat.

Geef je dus snel op en ga je familie en buurt af naar zoveel mogelijk sponsorgeld! Manege Snorrewind stelt een half uur privéles beschikbaar als cadeau voor de loper die de meeste rondes loopt en voor de loper die het hoogste sponsorbedrag heeft opgehaald!

(Uiteraard kunnen volwassenen ook meedoen en die zullen we dan na de kinderen laten starten met hun rondes.)

Namens de ruiters van de PVI alvast bedankt en we hopen zoveel mogelijk lopers te zien en er een leuke middag van te maken

  Opgave voor Sponsorloop PVI

  Naam

  Leeftijd

  Mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele opmerkingen

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen