Opgave Zomerspringen

  Je denkt dat je nog niet mee kunt doen met een springwedstrijd? Met wat hulp kan dat toch al gauw! Tijdens onze Paas-, Zomer- en Kerstspringwedstrijd kun je op allerlei hoogtes en laagtes springen en de beginnende springruiters krijgen hulp van de instructeurs. Het parcours wordt niet te ingewikkeld gemaakt. Wat een leuke ervaring!

  Springlesruiters: € 15,50, Pensionruiters € 10,50, Pakket niet-springlesruiters (1 les plus deelname) € 32,50, 1 extra losse springles € 17,50
  Afmelden kan tot 7 dagen voor aanvang van de les/wedstrijd. Wanneer je later afmeldt, blijft inschrijfgeld verschuldigd.

  Deelnemers die niet in de gespecialiseerde springlessen rijden, moeten vooraf minimaal 1 springles volgen, waarin wordt geoefend en het rijden van een parcours wordt uitgelegd.Hiervoor zijn speciale springlessen op dinsdag 11 en 18 augustus 18-19 uur.

  Bij het Zomerspringen zullen de instructeurs je indelen op een voor jou geschikte pony of paard.

  Gezellig! Ik geef me op voor het Zomerspringen op 23 augustus (vanaf ca 12.00 uur)

  Je naam

  Je e-mailadres

  Betaling via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Voorkeur:  Ik doe ook mee met één (of meerdere) Zomerspringlessen:

  11 augustus18 augustus

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen