Opgave Trainingscross

  Snorrewind trainingscross

  UPDATE!!. Door enkele afzeggingen en verschuiving van ruiters binnen de trainingscrossdata hebben we wat plekken vrij kunnen maken voor deelname op zaterdag 24 en zondag 25 april a.s. De overige data zitten vol!

  Er zijn ook nog plekken in de losse crosslessen op verschillende data. Zie hiervoor www.snorrewind.nl/opgavecrossles

  Uitleg trainingsparcours:
  Alles vindt buiten plaats, deels op zand en deels op gras. Er wordt een vast te volgen parcours uitgezet, met vrije keuzes tussen hindernissen van 60/70 cm (geel), 70/80 cm (groen) en 80/100 cm (rood). Na het losrijden zal er volgens een ruim opgezette startlijst individueel gestart worden met een verkort springparcours in onze springpiste. Direct na dit springen loopt het parcours direct door in een cross parcours over de eventingbaan, met een grote variatie aan hindernissen waaronder de nieuwe waterbak en heuvels.

  Iedere deelnemer maakt bij de hindernissen een eigen keuze voor hoogte, passend bij het eigen niveau. Na 3 weigeringen op dezelfde sprong dient de hindernis te worden overgeslagen en door te worden gereden naar de volgende hindernis. Er staat supervisie op diverse plaatsen in het parcours, ook een aantal hulpen te paard. Hun instructies zijn geldend en dienen ten alle tijden te worden opgevolgd.
  Het dragen van een veilige helm en bodyprotector zijn verplicht. Paard of pony dient minimaal beenbescherming aan de voorbenen te dragen. Deelname is volledig op eigen risico. Alle ruiters dienen een startnummer te dragen, die af te halen is onder het afdak bij de springring.

  Het inschrijfgeld bedraagt €25,00 per combinatie voor één ronde, een tweede ronde voor dezelfde combinatie is alleen vooraf in te schrijven en kost €10,00. Het inschrijfgeld dient bij inschrijving te worden overgemaakt op reknr. NL46RABO0301877777 tnv Manege Snorrewind. Pas na ontvangst van het inschrijfgeld zullen wij de aanmelding verwerken. Bij afmelding door de combinatie binnen 7 dagen voor aanvang blijft inschrijfgeld verschuldigd. Mochten de trainingsdagen door verzwaring van coronamaatregelen toch onverhoopt niet door kunnen gaan, dan storten wij het gehele bedrag retour.

  Corona maatregelen:
  Naast alle landelijk geldende hygiëne maatregelen is het niet toegestaan om meer dan 1 begeleider per deelnemer mee te nemen naar onze locatie. Wij zullen daar bij de ingang van de parkeerplaats ook op toezien. Toeschouwers zijn helaas dus echt niet toegestaan. Wij vragen de deelnemers om niet eerder dan 1,5 uur voor starttijd te arriveren voor verkenning en losrijden en om uiterlijk 30 min. na de finish onze terreinen weer te verlaten. Wij werken volgens de op dat moment geldende Coronaprotocollen van het RIVM en de KNHS. Houd je aan de protocollen.

  JA, IK SCHRIJF ME HIERDOOR IN VOOR DEELNAME AAN DE TRAININGSCROSS OP

  Je naam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Naam paard/pony:

  Vereniging:

  Ik train met deze combinatie een tweede ronde:

  Gewenste hoogte springparcours:

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl.