Oliebollen en beignets voor Villa Joep

De zondagmorgen-buitenritgroep bakt oliebollen en appelbeignets voor Villa Joep. Dat doen ze al een aantal jaren met veel plezier onder leiding van Jeannette en Marcel Jansink, die in deze tijd van het jaar van hun hal een voorraadkamer maken! Zo’n 100 kilo oliebollenmix, die ze zelf voorbereiden met verse gist (want daarmee maak je toch de lekkerste bollen). Vooraf wordt inkopen gedaan, gist en meel in porties afgewogen en verdeeld, de krenten geweld, de bakmix moet rijzen… en al het werk gewoon als vrijwilliger om Villa Joep te helpen. Petje af voor deze enthousiaste groep mensen! Wist je trouwens, dat 100% van de donaties gebruikt wordt voor onderzoek naar Neuroblastoom Kinderkanker?

Bestellingen ontvangen we graag! Maakt niet uit hoe ?: via Facebook (van Jeannette Jansink), via de app, mail naar jeannette@jansink.net of door middel van een bestelbriefje (kantine en www.snorrewind.nl/oliebollen), alles mag.

Wij bakken op de volgende zondagen:15, 29 en 31 december. Uiteraard alles voor Villa Joep!

8 oliebollen zonder krenten 6,50 euro
8 oliebollen met krenten 6,50 euro
5 appelbeignets 7,50 euro

De gehele opbrengst gaat naar Villa Joep, het fonds tegen Neuroblastoom Kinderkanker

 

Na een super knotsgekke verkoopdag tijdens het Oliebollenspringen hebben de oliebollenbakkers moeten besluiten dat ze een sluitingstermijn gaan instellen voor Oudjaarsdag. Alle bestellingen die binnenkomen voor 30 december 12.00 uur (op welke manier dan ook) worden gegarandeerd geleverd op Oudjaarsdag uiterlijk 14.00 uur tijdens de borrel op Snor. Oudjaarsdag hebben ze als gevolg hiervan helaas geen losse verkoop. Bestel dus snel! Www.snorrewind.nl/oliebollen of mail naar jeannette@jansink.net