Opgave SGW trainingsserie en Snorrewind cross

Opgave SGW Trainingsserie

Elk jaar geeft Manege Snorrewind (naast losse crosslessen) ook CROSSTRAININGSSERIES. En nu staat de jaarlijkse Snorrewind cross weer voor de deur! Daar wil jij toch ook aan mee doen? De gehele SGW wordt dit jaar op zondag 23 oktober gereden! Vooraf moet je wel drie crosslessen volgen. De trainingen worden gegeven op het nieuwe eventing trainingsterrein, met veel verschillende oefeningen en uitdagingen.

Deze najaarsserie bestaat uit 3 trainingen in groepen van 6 tot 8 ruiters.

In iedere serie doorlopen we een programma met een opbouw in techniek, balans, controle en conditie van zowel paard als ruiter. Ook het rijden van een wedstrijd en de reglementen worden meegenomen.

Ruiters van buiten Snorrewind zijn van harte welkom met hun eigen paard of pony, van helemaal beginnend crossniveau (mits de combinatie het springen voldoende beheerst) tot gevorderd. Je kunt inschrijven voor alleen de drie crosslessen of driecrosslessen met deelname aan de onderlinge SGW op 23 oktober. Deze cross telt niet mee voor je KNHS punten. Voor de lesserie met Snorrewindcross kan ook worden ingeschreven door Snorrewind-springlesruiters op een paard/pony van Snorrewind. Deze ruiters kunnen alleen inschrijven voor een set van 3 lessen en deelname aan de onderlinge SGW.

Najaarsserie eigen paard paard/pony EP en manegepaard/-pony MP, start begin september.

De lessen kun je volgen op de woensdagmorgenserie om 9 uur voor volwassenen met eigen paard, op de woensdagmiddagserie om 5 uur voor kind/jeugd op manegepaard/pony, op zondag serie om 10 uur met eigen paard en op zondag de lesserie om 12.30 uur voor jeugd/volwassenen met manegepaard/pony

Betaling:
Eigen paard/pony:
Najaarsserie zonder SGW € 75,00
Najaarsserie inclusief deelname onderlinge Snorrewind SGW op zondag 23 oktober: € 100,00

Manegepaard/pony:
Najaarsserie inclusief deelname onderlinge Snorrewind SGW op zondag 23 oktober: € 190,00

Bij annulering van lessen vindt geen restitutie plaats. Mochten er trainingen niet door kunnen gaan vanwege bijv. Corona of extreme weersomstandigheden, dan zullen deze opgeschort worden naar andere data.

Bij afmelding binnen 7 dagen voor aanvang blijft inschrijfgeld verschuldigd. Vol is vol. Mocht je daardoor niet meer mee kunnen doen, dan krijg je bericht en zullen wij het inschrijfgeld terugstorten

Kleding en harnachement:
Bij het rijden zijn een goede helm, laarzen of chaps en bodyprotector verplicht. Voor pony/paard goede beschermers voor minimaal de voorbenen en een veelzijdigheids- of springzadel.

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier. Ook worden er incidenteel foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Totaal: € -

Je wordt zsm verder ingelicht! Hou je mail in de gaten.