Opgave losse crossles

Deze lessen duren 1 uur en zijn voor ruiters met eigen paard/pony en voor ruiters van buitenaf, van BB niveau tot ervaren combinaties/ruiters. Ook worden er crosslessen voor springlesruiters met paard/pony van manege Snorrewind georganiseerd. Bodyprotector, veiligheidshelm en minimaal voorbeenbeschermers zijn verplicht. Het paard waarmee wordt deelgenomen moet geregistreerd (paardenpaspoort) en ingeënt zijn.

Alle lessen zijn vrij inschrijfbaar voor ruiters met eigen paard of pony, ook die niet bij Snorrewind lessen. De instructeurs delen de ruiters in naar springhoogte en ervaring. Hierover krijg je ca 2 weken voor de crossles een mail. We vragen om je leeftijd én crosservaring ivm de indeling van de lesgroepen. De groepen bestaan uit 4 combinaties.

Losse crossles

Ruiters met eigen paard/pony: € 36,00

Bij afmelding binnen 7 dagen voor aanvang van de les blijft lesgeld verschuldigd. Betaling alleen via bankbetaling. Dit moet voor aanvang van de les voldaan zijn. Zolang er nog geen betaling bij ons binnen is, word je op een wachtlijst geplaatst en kunnen andere ruiters voorgaan.

Planning Losse Crosslessen:

Zaterdag 22 Juni

Ik schrijf me in voor een losse crossles(sen):

Crosslessen, SGW, Snorrewindcross, crosslesseries, Trainingscross, Eventingderby en meer: Er worden meerdere keren per jaar diverse evenementen, activiteiten en en lessen gegeven op het terrein van Eventing Experience Twente. Voor meer informatie: www.snorrewind.nl/agenda

Zelf trainen op het terrein van Eventing Experience Twente? Combinaties kunnen via lessen van manege Snorrewind, maar ook zelfstandig of onder begeleiding van een zelf meegebrachte trainer op elk niveau komen trainen. Beginnende crossruiters, maar ook internationaal crossende combinaties hebben inmiddels de weg naar Eventing Experience Twente weten te vinden! Meer info en boeking via http://www.eventingexperiencetwente.nl

Totaal: € -