Opgave Pinksterrit

De Pinksterrit is op 29 mei. Er is een twee uurs rit van 10.00-12.00 uur (half-gevorderden/gevorderden). Bij twijfel over je niveau voor de drie uurs rit graag vooraf overleg met je instructeur. Tijdens deze rit houden we een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. Voorwaarde voor deze ritten is, dat men de rijkunst voldoende beheerst.

Voor de Pinksterrit kun je voorkeurspaarden/pony’s opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard. Alleen voor de ruiters waarvan de les op 1ste of 2de Pinksterdag komt te vervallen is er een optie om die les in te zetten op de rit.

Twee uurs rit
€ 37,00 voor abonnementhouders met paard/pony van Snorrewind
€ 24,00 eigen paard/pony

Totaal: € -
Totaal: € -

Bij afmelding binnen 7 dagen voor aanvang blijft inschrijfgeld verschuldigd.

Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen