Opgave Hemelvaartsritten

Op Tweede Paas-, Pinkster- en Kerstdag plus Hemelvaart organiseert Manege Snorrewind heerlijke buitenritten. De Hemelvaartsritten zijn op 18 mei. Er is een drie uur durende rit van 06.00-09.00 uur (gevorderden) en een twee uurs rit van 10.00-12.00 uur (half-gevorderden). Bij twijfel over je niveau voor de drie uurs rit graag vooraf overleg met je instructeur. Tijdens deze ritten houden we doorgaans een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. De rit om 6 uur gaat over de Holterberg, waarbij we een korte stop hebben in ons stukje bos midden op de Holterberg. De rit van 10.00 uur zal over en rondom de Borkeld gereden worden. Voorwaarde voor deze ritten is, dat men de rijkunst voldoende beheerst.

Voor de Hemelvaartsritten kun je drie voorkeurspaarden/pony’s opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard. Alleen de ruiters waarvan hun les is geannuleerd op 18 mei mogen deze les inzetten op de buitenrit.

Drie uurs rit
€ 55,50 voor abonnementhouders met paard/pony van Snorrewind
€ 24,00 met eigen paard/pony

Twee uurs rit
€ 37,00 voor abonnementhouders met paard/pony van Snorrewind
€ 24,00 eigen paard/pony

Bij afmelding binnen 7 dagen voor de datum van de activiteit blijft inschrijfgeld verschuldigd.

Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Totaal: € -
Totaal: € -