Opgave Hemelvaartrit

Alleen nog beperkte opgave met pony’s mogelijk

Op Hemelvaartsdag organiseert Manege Snorrewind heerlijke buitenritten. De Hemelvaartsdag is op 9 mei van 06.00 tot 08.00 uur voor gevorderden en van 09.00 tot ca 11.00 uur voor half gevorderden. Tijdens deze rit houden we doorgaans een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. Meegaan kan ook met eigen paard/pony. Voorwaarde voor onze buitenritten is dat u de rijkunst voldoende beheerst.

Voor de Hemelvaarsrit op 9 mei kun je drie voorkeurspaarden/pony’s opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard. Let op: Er is altijd veel animo voor deze ritten. Vol is vol.

€ 38,00 voor abonnementhouders

€ 19,00 plus een les van abbo voor ruiters waar de les van uitvalt 9 Mei
€ 25,00 eigen paard

Bij afmelding na binnen 7 dagen voor aanvang blijft inschrijfgeld verschuldigd

Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Totaal: € -
Totaal: € -