Opgave inspiratiemiddag

Inspiratiemiddag “goede samenwerking met 1 pk”

Op woensdagmiddag 9 december zal Erna een inspiratiemiddag organiseren voor Snorrewindruiters over het thema “samenwerken met 1 pk”. Deze middag wordt gevolgd samen met je paard of een paard/pony van Manege Snorrewind. De instructeurs zullen dan een voor jou passend paard indelen.

Een paard is groter, sterker en sneller dan jij. Dus: moeten we zorgen dat we op een andere manier de leiding kunnen krijgen en houden in de samenwerking. Alles gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Er kunnen maar een beperkt aantal personen deelnemen i.v.m. de huidige maatregelen. De middag is van 13.30 uur tot ca 16 uur.

€ 27,50 met eigen paard
€ 40 met een paard/pony van Manege Snorrewind

Bij afmelding binnen 7 dagen voor aanvang van de les blijft lesgeld verschuldigd.
Betaling alleen via automatische incasso, contante of bankbetaling. Bij contante of bankbetaling moet dit voor aanvang van de lesmiddag voldaan zijn

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier). Ook worden er incidenteel foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen