Manege Snorrewind geeft jou alle mogelijkheden!
Op ons mooie terrein aan het natuurgebied de Borkeld en de A1 is iedereen welkom.
Wij hebben veel mogelijkheden om als ruiter te blijven ontwikkelen en elke keer beter wordt.

Manege Snorrewind biedt paardrijden voor iedereen!
Ons team zorgt ervoor dat iedereen bij ons kan komen paardrijden. Dat begint bij de verzorging van onze paarden die ’s ochtends in de wei worden gezet en een op gestrooide stal krijgen.

Iedere dag worden er verschillende lessen georganiseerd voor zowel de ruiter die voor het eerst komt paardrijden tot aan ervaren ruiters, of de ruiters met een beperking. Iedereen is bij Manege Snorrewind welkom om samen met onze paarden te genieten. Doordat wij dressuurlessen, buitenritten, springlessen, crosslessen en heel veel andere activiteiten organiseren hebben onze paarden veel diversiteit. Natuurlijk is het ook mogelijk om met je eigen paard deel te nemen aan onze lessen.

Onze professionele instructeurs gaan samen met jou aan de slag om je doelen te behalen. Zo bieden wij een opleiding voor de ruiter om voortdurend te blijven ontwikkelen. Door de verschillende activiteiten die wij organiseren zie jij jezelf groeien in de opleiding.

Lessen bij Manege Snorrewind
Wij hebben verschillende lessen waar jij aan kunt deelnemen. Hieronder vind je meer informatie per les die wij bij Snorrewind geven.

Lessen – Manege Snorrewind Markelo
Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.