Opgave Holterbergrit

Op zondag 13 augustus organiseren we weer een gezellige Holterbergrit. We vertrekken om 9 uur voor een lange tocht door het mooie Twentse landschap. We zijn rond 14 uur terug. Tijdens deze rit zullen we een stop houden op ons bosperceel midden op de Holterberg. Daar zadelen we de paarden af en gaan samen een uitgebreide brunch houden. Ook niet-Snorrewind ruiters kunnen zich voor de buitenritten opgeven. Dit kan alleen met eigen paard/pony. Voorwaarde is wel, dat je de rijkunst voldoende beheerst.

Voor de Holterbergrit kun je drie voorkeurspaarden/pony’s opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

Kosten inclusief brunch:
€ 100,00 voor abonnementhouders
€ 45,00 pensionruiters en ruiters met eigen paard

Bij afmelding binnen 7 dagen van de activiteit blijft inschrijfgeld verschuldigd

Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen) of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Totaal: € -
Totaal: € -