Opgave Holterbergrit

  Op zondag 26 juli organiseren we weer een gezellige Holterbergrit. We vertrekken om 9 uur voor een lange tocht door het mooie Twentse landschap. We zullen rond 14 uur terug zijn. Tijdens deze rit zullen we een stop houden op ons bosperceel midden op de Holterberg. Daar zadelen we de paarden af en gaan samen een uitgebreide brunch houden. Ook niet-Snorrewind ruiters kunnen zich voor de buitenritten opgeven. Dit kan met eigen paard/pony of met een bij Manege Snorrewind gehuurd paard (pony). Voorwaarde is wel, dat je de rijkunst voldoende beheerst.

  Voor de Holterbergrit kun je drie voorkeurspaarden/pony's opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

  Kosten inclusief brunch:
  € 92,50 voor abonnementhouders
  € 130,00 voor niet abonnementhouders (met paard van Snorrewind)
  € 40,00 pensionruiters en ruiters met eigen paard

  Bij afmelding na 18 juli blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen) of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik geef me op voor de Holterbergrit

  Mijn voorkeuren voor paard/pony (geen garantie):

  Eerste keus (naam paard/pony)

  Tweede keus (naam paard/pony)

  Derde keus (naam paard/pony)

  Ik betaal per automatische incassocontant vooraf

  Eventuele opmerkingen