Pension

stallen2

Heb je een eigen paard/pony of ben je dat van plan, dan heb je natuurlijk wel goede huisvesting nodig. Manege Snorrewind biedt hier een zeer goede mogelijkheid voor, namelijk onze Vol-Pensionstalling. Onze pensionstal is bedoeld voor iedereen. Van serieuze paardensporters die op hoog niveau bezig zijn, tot recreanten die niets liever doen dan gezellig gezamenlijk bosritten maken.

De pensionstalling bij manege Snorrewind is zeer compleet, met ruime boxen. De paarden worden twee maal daags met biks en hooi gevoerd. De stallen worden dagelijks opgestrooid met stro en één keer per week volledig schoongemaakt. Met speciale wensen en eisen aan het voer voor jou paard of pony kan in overleg rekening worden gehouden. Er zijn diverse weilanden beschikbaar om je paard buiten te zetten Ook is er een stapmolen waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden. 

Manege Snorrewind denkt niet alleen aan je paard/pony, maar ook aan jou. In onze gezellige kantine is het goed vertoeven. De mogelijkheden die Manege Snorrewind biedt voor haar pensiongasten zijn divers. Voor onze pensionklanten bestaat de mogelijkheid om aan tal van activiteiten deel te nemen, zoals onderlinge dressuur- en springwedstrijden, puzzelrit, themaritten, cross, theorie avonden, gespecialiseerde en privé lessen enz. Bovendien mag de pensiongast gratis twee maal per week  (waarbij 1 les op een vast moment afgesproken is) deelnemen aan een reguliere groepsles.

Kortom, voor alle klanten wat wils. Manege Snorrewind biedt onder andere enkele wasplaatsen, een solarium, stapmolen (onder abonnement) drie ruime binnenhallen en meerdere grote  buitenrijbanen waar gratis gelegenheid is om veelvuldig te kunnen rijden. Naast de manege ligt het grote crossterrein van Eventing Experience Twente. Team Snorrewind organiseert hierop meerdere keren per jaar lessen, trainingscrossen en wedstrijden. Dit terrein is ook per uur af te huren. Manege Snorrewind ligt in het prachtige natuurreservaat De Borkeld waar prachtige ritten door bos, zandverstuivingen en heide gemaakt kunnen worden. Aansluitend aan de Borkeld liggen meerdere uitrijgebieden zoals o.a. de Vijf Heuvels, de Holterberg, Klein Zwitserland en het Twentse platteland.

In een stallingsovereenkomst, die met alle nieuwe pensionklanten wordt ingevuld, staan alle afspraken met en bepalingen van Manege Snorrewind, waaronder persoonsgegevens, gewenste veearts, betalingsafspraken, aansprakelijkheid e.d. In overleg kunt u uw trailer ook stallen op ons terrein.

Tevens is er de mogelijkheid om uw paard/pony tijdelijk (van één nacht tot een langere periode) bij Manege Snorrewind te stallen. In overleg kunnen wij uw paard/pony tegen meerprijs bij uw afwezigheid/vakantie verzorgen en trainen.