Opgave Ouder&Kindmorgen

  Wanneer: Dinsdag 26 augustus om 10 uur of donderdag 4 augustus om 10 uur
  Wat: een leerzame en gezellige morgen
  Waar: op en om Manege Snorrewind

  Ouders/begeleiders van ruitertjes die nog niet zo lang rijden krijgen we vaak de vraag hoe ze beter kunnen helpen en of we nog tips hebben. We vertellen natuurlijk elke week wel een en ander tijdens de lessen, maar op een Ouder&Kind middag (of morgen) nemen we alle tijd om samen te poetsen, vertellen over het tuig, op te zadelen, meer te weten komen over het ruiterpaspoort, het rijden van een proef voor een jury, invlechten, kledingvoorschriften en nog veel meer! De kinderen gaan ook te paard om samen onderdelen van proefjes te oefenen. Ouders krijgen uitleg over het voorlezen van een proef. Samen met je kind kun je meedoen met een Ouder&Kindmorgen op 26 juli om 10 uur of op 4 augustus ook om 10 uur.

  Kosten all-inn ouder en kind samen inclusief een consumptie proefjes oefenen: € 47,50
  Bij afmelding binnen een week voor aanvang blijven de kosten verschuldigd. Betaling alleen via automatische incasso of via bankbetaling vooraf. Alleen Snorrewindruiters die een authorisatie voor automatische incasso hebben getekend, kunnen gebruik maken van Automatische Incasso.

  Ja, dat is leuk! Wij geven ons op voor de Ouder&Kindmiddag!

  Wij geven ons op voor de Ouder&Kindmorgen op:

  Automatische incassoBankbetaling vooraf

  Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie, startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen