Opgave Jeugdtrainingskamp

Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind organiseert tijdens de zomervakanties ponykamp, maar ook een jeugdtrainingskamp voor eigen ruiters tussen ca 13 en 21 jaar. Dit jaar is er in verband met de Coronacrisis en voorwaarden gekozen voor meerdere miniponykampen. Korter en met een kleiner aantal deelnemers. Natuurlijk houden wij ons aan de (op dat moment) geldende Coronaregels van het RIVM en ons eigen protocol. Om toch alle kids en jeugd de kans te geven om op ons vetgave kamp te komen, hebben wij meerdere miniponykampen en een trainingskamp georganiseerd.

Het trainingskamp voor de jeugd is dit jaar van 12 augustus 13 uur tot 14 augustus 19 uur! Het is altijd hartstikke gezellig en natuurlijk blijf je slapen. We gaan heel veel paardrijden, buitenritten maken, springles, voltige, enz enz. Ook krijg je theorieles en gaan we allerlei andere leuke activiteiten doen! De kampleiding verzint elk jaar weer andere gezellige activiteiten. Genoeg te doen dus op het jeugdtrainingskamp van Snorrewind!

Kosten pp all in: € 175,00. Bij afmelding binnen een week na aanvangsdatum blijft inschrijfgeld verschuldigd

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteitpublicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen