Opgave Losse Proef originele tekst

Opgave Losse proef zondagmiddag 11 september

Op 11 september worden de ringen weer uitgezet! Dit keer alleen voor ruiters die bij Snorrewind ruiters. KNHS ruiters kunnen een proef rijden en ook de ruiters die F-proeven rijden kunnen starten!

Hoe werkt het rijden van een losse F-proef?

Wanneer je meedoet aan een Losse F-proef Brons, wordt je proef wel door een officiële jury beoordeeld en wordt een eventuele promotiepunt wel bijgeschreven in je Ruiterpaspoort, maar rijd je niet in wedstrijdverband. Je hoeft dus niet te strijden tegen andere ruiters. Wellicht geeft dit jou minder stress. Door een proef voor de jury te rijden, kun je aan de hand van het protocol en je punten goed zien hoe vergevorderd je bent, of je bijgeleerd hebt en waar je nog extra aan moet werken. Je rijdt deze proef wel in wedstrijdtenue. Na je proef kun je je protocol afhalen in de kantine. Er is immers geen prijsuitreiking. Deze middag is voor de klasse F1 t/m F15.

Bij meedoen aan de Losse F-proef mogen deelnemers vier paarden/pony’s als voorkeur opgeven. Dit is echter geen zekerheid, de instructeurs zullen je indelen op een voor jou geschikt paard/pony.

Kosten per proef:

KNHS ruiters met eigen paard:
Abonnementhouders € 17,50
Pensionpaard/-pony € 11,50

Betaling alleen via automatische incasso of via bankbetaling vooraf. Alleen Snorrewindruiters die een authorisatie voor automatische incasso hebben getekend, kunnen gebruik maken van Automatische Incasso.

Bij afmelding binnen 7 dagen voor aanvang blijft inschrijfgeld verschuldigd

Ik doe graag mee met de Losse F-proef

Totaal: € -