Opgave indoor crosslessen

  INSCHRIJVING INDOOR CROSSPAKKET PLUS START OP 8 MAART SPECIAAL VOOR SNORREWIND SPRINGLESRUITERS MET PAARD/PONY VAN SNORREWIND!!

  Snorrewindruiters van de springgroepen die meedoen met de Indoor Eventing op 8 maart 2020 zijn verplicht om vooraf minimaal twee crosslessen te volgen. Voor deze ruiters is een pakketje samengesteld, waarin twee crosslessen en een start op Indoor Cross. Deelname vooraf overleggen met je springinstructeur. Bodyprotector verplicht. Voorkeur voor een paard of pony kan doorgegeven worden, dit is echter geen garantie. De instructeur zal je altijd op een voor jou geschikt paard indelen. Team Snorrewind deelt deze lessen en de paarden/pony's naar ervaring en springhoogte in. Elk paard/pony mag slechts éénmaal meedoen.

  Snorrewind ruiters met eigen paard en ruiters van buitenaf kunnen ook inschrijven op deze crosslessen! Dit kan via de button "Opgave losse crosslessen" Deze ruiters moeten echter ZELF inschrijven voor de Indoor Cross via startlijsten.nl

  Deze Indoor crosslessen zijn op 22 en 29 februari 15 en 16 uur.

  Pakketprijs: 2 crosslessen en start op de Indoor Cross: € 90.00*

  * Bij afmelding na 14 februari blijft inschrijfgeld verschuldigd. Betaling alleen vooraf via automatische incasso of contante betaling. Geen gedeeltelijke restitutie mogelijk.

  Je naam

  Je e-mailadres

  Betaling via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Opmerkingen:

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen