Hippolon voor Villa Joep

We hebben de Hippolon verplaatst naar de zomer zodat we het hele buitenterrein kunnen gebruiken en niet meer zo afhankelijk zijn van het weer als in de winter. En hoe leuk is het om samen in het zonnetje sporten met je familie, collega’s, vrienden of gezin met een gezellig randprogramma langs de waterbak en op het crossterrein! Zet 7 mei dus alvast in je agenda en ga een team formeren met fietser hardloper en ruiter! 

 

Manege Snorrewind Markelo zet zich al jaren in voor een goed doel: Villa Joep. Naast een aantal activiteiten wordt er jaarlijks ook een Hippolon gehouden. De Hippolon is een multisport die uit meerdere disciplines in estafette, namelijk uit een springparcours te paard, fietsen en hardlopen.

Teams bestaan uit drie deelnemers. Iedere deelnemer neemt een onderdeel voor zijn of haar rekening. Het springparcours zal bestaan uit zo’n zestien (cross)sprongen, het fietsparcours zal over het buiten crossterrein gaan met de mountainbike over een lengte van ongeveer 2 kilometer en het loopparcours over het terrein van de manege  heeft een lengte van ca 1 kilometer. Het leuke is dat ook niet-ruiters mee kunnen doen en zich ook van hun sportieve kant kunnen laten zien. Deelnemers hoeven geen Snorrewind-ruiter te zijn, alle teams zijn welkom om zich in te schrijven! Ruiters die starten met een paard of pony van Snorrewind moeten minimaal 1 Hippolonles meerijden. Twijfel je of je een crossparcours kunt rijden? Geef je dan op voor één van de Hippolonlessen die we vooraf organiseren. Kijk op de site bij “Opgave activiteiten”.

Ieder team zal zelf zoveel mogelijk sponsoren zoeken( minimaal € 35,00 per team). Het gehele bedrag wordt overgedragen aan Stichting Villa Joep. Dit fonds zamelt geld in voor onderzoek, specifiek gericht tegen neuroblastoom kinderkanker.

Tijdens de Hippolon wordt er natuurlijk ook voor de inwendige mens gezorgd in het gezellige strodorp aan het parcours. DJ Opa Teunis zorgt voor gezellige meezingers!

De toegang is gratis en iedereen is welkom om de teams aan te moedigen

Klik hier voor de Hippolon spelregels

Klik hier voor de Hippolon inschrijflijst