Hippolon voor Villa Joep


Mogelijkheid voor Indoor crossles(sen) voorafgaand aan de Hippolon op 1 en 8 december om 15 en 16 uur. (1 crossles verplicht voor Snorrewindruiters op paard/pony van Snorrewind). Deelnemers aan de Hippolon hebben voorrang. Lestijden worden ingedeeld naar het niveau van de combinatie. Doe je niet mee met de Hippolon (gemiste kans 😀 ) maar je wilt toch een of twee indoor crosslessen? Dan kun je je opgeven voor een wachtlijst voor vrijgekomen plekken. www.snorrewind.nl/hippolon
Pensioncombinatie € 15,00, Snorrewindruiter met manegepaard/pony € 22,50, Combinatie van buitenaf € 17,50 per les. Opgave via de site

DIT JAAR: 9 DECEMBER 2018

Manege Snorrewind zet zich elk jaar in voor een goed doel: Villa Joep. Naast een aantal activiteiten wordt er ook jaarlijks een Hippolon gehouden. Teams (ook niet-Snorrewinders) kunnen zich inschrijven via lessen@snorrewind.nl

 

Hippolon

Manege Snorrewind Markelo zet zich al jaren in voor een goed doel: Villa Joep. Naast een aantal activiteiten wordt er jaarlijks ook een Hippolon gehouden. De Hippolon is een multisport die uit meerdere disciplines in estafette, namelijk uit een springparcours te paard, fietsen en hardlopen.

Teams bestaan uit drie deelnemers. Iedere deelnemer neemt een onderdeel voor zijn of haar rekening. Het springparcours zal bestaan uit zo’n zestien indoor (cross)sprongen, het fietsparcours zal over het buiten crossterrein gaan met de mountainbike over een lengte van ongeveer 2.5 kilometer en het loopparcours (binnen en buiten) zal over het terrein van de manege gaan en heeft een lengte van ca 1 kilometer. Het leuke is dat ook niet-ruiters mee kunnen doen en zich ook van hun sportieve kant kunnen laten zien. Deelnemers hoeven geen Snorrewind-ruiter te zijn, alle teams zijn welkom om zich in te schrijven!

Ieder team zal zelf zoveel mogelijk sponsoren zoeken( minimaal € 35,00 per team). Het gehele bedrag wordt overgedragen aan Stichting Villa Joep. Dit fonds zamelt geld in voor onderzoek, specifiek gericht tegen neuroblastoom kinderkanker.

Tijdens de Hippolon wordt er natuurlijk ook voor de inwendige mens gezorgd in het gezellige strodorp aan het parcours, door middel van soep, broodjes, drankjes en glühwein.

Verder zullen er oliebollen gebakken en verkocht worden door de Snorrewind zondagmorgengroep, die al jaren in de maand december staat te bakken voor ons goede doel. Ook hiervan gaat de opbrengst naar Villa Joep.
De toegang is gratis en iedereen is welkom om de teams aan te moedigen.

KLIK HIER VOOR Hippolon spelregels

KLIK HIER VOOR inschrijflijst Hippolon