Opgave Workshopclinic

Instructeurs Joep en Erna worden veelvuldig gevraagd: “zou je me eens kunnen helpen met mijn paard?”, waarna een probleem op tafel komt waar ruiter en/of paard tegenaan loopt. De vraagstelling ligt zowel bij de dressuur als het springen en cross, maar ook bij houding, zit, balans van ruiter of gewoontes en beweeglijkheid van je paard. Door het probleem samen goed te analyseren, paard en ruiter te observeren, zelf eens op het paard te gaan zitten komt het vaak tot een oplossingsgerichte aanpak, waaraan paard en ruiter samen kunnen gaan werken. Vaak zit het “probleem” in een klein hoekje!

Joep en Erna geven samen Workshopclinics van 45 minuten, waarbij het probleem wordt doorgesproken, Joep op je paard gaat en Erna je ondertussen intensief bijpraat over wat te zien is aan je paard. Daarna ga je zelf op je paard aan het werk en zul je onder begeleiding van Joep en Erna tips krijgen om van het probleem een uitdaging om op te lossen te maken!

Heel leerzaam! Na opgave wordt de lesdag en -tijd van jouw Workshopclinic met je afgesproken.

Kosten € 47,50 per team van Ruiter en eigen paard.*

Je naam

Je e-mailadres

Eventuele opmerkingen

*Bij annulering binnen 2 dagen voor de les blijft het lesgeld verschuldigd

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier. Ook worden er incidenteel foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen