Opgave Working Equitation

Op 6 april organiseren we een combinatieles Working Equitation en Trec.

“Working Equitation is een veelzijdige discipline binnen de paardensport. Het is ontstaan in Zuid Europa vanuit het traditionele werken met koeien. Inmiddels is het wereldwijd een serieuze wedstrijdsport, waarin ruiter en paard hun niveau van dressuurafrichting tonen, deels in combinatie met praktijkgerichte hindernissen. Een goede dressuurmatige basis is noodzakelijk bij het rijden van de trails en het runderwerk. Paarden moeten licht aan de hulpen staan, wendbaar zijn en moedig; tijdens het werk met runderen bijvoorbeeld moet een kleine hulp voldoende zijn.
(Tekst uit: workingequitationholland.nl). Beginnende WE-ruiters rijden een dressuurproef en een trail, wanneer de ruiter vergevorderd is, kunnen de WE-wedstrijden uit vier onderdelen bestaan, waaronder het koeien drijven.

Met koeien gaan we niet werken, maar we gaan wel onderdelen uit de Working Equitation/Trec gaan oefenen.

Losse WE-les: met manege paard/pony €17,50, met eigen paard: 11,50

Je kunt drie voorkeuren voor een paard/pony opgeven, dit biedt echter geen garantie. De instructeurs zullen je op een geschikt paard/pony indelen.

Bij afmelding na 7 dagen voor begin les blijft inschrijfgeld verschuldigd.

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen