Opgave springcompetitie

We gaan weer van start met de Snorrewind Springcompetitie!

De opzet wordt wel iets anders dan andere jaren:

De Snorrewind Springcompetitie bestaat dit jaar uit 3 wedstrijden verdeeld over het jaar, waarvoor je in één keer inschrijft vóór  aanvang van de competitie.

Op de competitiewedstrijden worden door de deelnemers 2 parcoursen gereden, vanaf een hoogte van 50 cm.

De eerste is een klassiek parcours, dat meestal uit 10 hindernissen en 11 sprongen bestaat. De officiële springjury beoordeelt de ruiters op stijlonderdelen (algemene presentatie, gereden van het parcours en houding/zit) en de gemaakte springfouten gaan van de stijlscore af (reglement KNHS springen). Het tweede parcours is een verkort parcours, direct op tijd. In dit “jachtparcours” worden de gemaakte fouten gestraft in de eindtijd van de combinaties.
Van ieder van de twee parcours worden plaatsingspunten van de ruiter uitgerekend, die opgeteld het dagklassement bepalen én de competitiepunten zijn voor de tussenstand van de competitie.  

Ieder van de 3 wedstrijden maken we een dagklassement op voor 2 rubrieken: FNRS Brons-klassement en KNHS startpas-klassement. Iedere wedstrijd zijn er voor de FNRS ruiters die hun (brons)paspoort inleveren promotiepunten te verdienen. Voor de KNHS ruiters gelden deze wedstrijden niet voor winstpunten. Alle combinaties die alle 3 wedstrijden rijden komen in aanmerking voor de finaleprijzen, die na de 3e wedstrijd uitgereikt worden aan de top 3 van iedere rubriek.

Deelname aan de springcompetitie is alleen voor ruiters van Snorrewind en kan voor springlesruiters vanaf F4 of na overleg met je instructeur. Er kan geen voorkeur voor een paard of pony opgegeven worden, maar de instructeurs zullen je indelen op een voor jou geschikt paard. Zit je niet in de springlesgroepen, maar wil je toch graag meedoen? Dat kan ook! Volg dan telkens voorafgaand aan een competitiewedstrijd één (of twee) speciale competitiespringles(-sen), in totaal staan daarvoor vijf lessen gepland. Wanneer er plek is in de competitiespringles, kunnen springlesruiters naast de 3 verplichte springlessen dus ook een extra les meerijden.

Data Snorrewind Springcompetitie 2022:

zondagmiddag 6 febr, 10 april en 12 juni

Tarieven:      voor de gehele springcompetitie 2022

Springlesruiters manegepaard, -pony: €   60,00

Springlesruiters: Pensionpaard/-pony en eigen paard van buitenaf: €   34,50

Niet-springlesruiters, incl. 3 competitie springlessen: € 115,00  

Elke extra competitiespringles: €   20,00

Data competitiespringlessen, onder voorbehoud afhankelijk van de opgave:

Dinsdag 2 februari 18.00-19.00

Zaterdag 5 februari 9.00-10.00

Dinsdag 5 april 18.00-19.00

Zaterdag 9 april  9.00-10.00

Dinsdag 7 juni 18.00-19.00

Zaterdag 9 juni 9.00-10.00

  Opgave Springcompetitie

  Ja graag! Ik geef me op voor de springcompetitie 2022

  Je naam

  Je e-mailadres

  Ik start graag op de hoogte:

  Ik ben een:
  springlesruiter met abonnementspringlesruiter pensionpaardspringlesruiter met paard buitenafniet-springlesruiter (met verplicht minimaal 3 competitiespringlessen

  Ik geef ik me op voor de volgende springlesdata (competitiespringlesruiters inclusief 3 lessen. Losse extra competitiespringlessen per les € 20,00).

  Dinsdsag 2 februari 18 uurZaterdag 5 februari 9 uurDinsdag 5 april 18 uurZaterdag 9 april 9 uurDinsdag 7 juni 18 uurZaterdag 9 juni 9 uur

  Betaling voor de spingcompetitie via:

  automatische incassobankbetaling (vooraf)

  Bij afmelding na 30 januari blijft inschrijfgeld verschuldigd
  Bij bankbetaling moet dit voor aanvang van de eerste wedstrijd voldaan zijn

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteiten (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen