Opgave SGW trainingsserie

  Opgave SGW Trainingsserie

  Elk jaar geeft Manege Snorrewind (naast losse crosslessen) een SGW TRAININGSSERIE, zowel indoor als outdoor.

  Gebruikelijk begint Manege Snorrewind het jaar met een crosslesserie. De serie bestaat uit 4 trainingen, iedere maand wordt er les gepland om in groepen van 6 tot 8 ruiters van vergelijkbaar niveau de crossvaardigheden te trainen. De eerste twee indoor/outdoortrainingen zullen starten met elkaar aan tafel. Onderwerpen als kennismaking, training, conditie van zowel paard als ruiter, wedstrijdrijden en reglementen worden besproken. Daarna gaan we opzadelen en losrijden. Vervolgens wordt er in de indoorbanen (en bij goed weer ook outdoor) getraind in crossvaardigheden. De trainingen vanaf eind maart vinden op het buitenterrein van Snorrewind plaats. Outdoor is er speciale aandacht voor conditie- en galoptraining.

  Deze serie trainingen is bedoeld voor ruiters met eigen paard of pony. Ook ruiters van buiten Snorrewind zijn van harte welkom, van helemaal beginnend crossniveau (mits de combinatie het springen voldoende beheerst) tot gevorderd. De trainingen zullen (indien nodig) worden gegeven volgens de op dat moment geldende Coronaprotocollen.

  Voorlopig schema trainingen en mogelijke wedstrijden Snorrewind SGW-groepen (4 lessen):

  Zaterdag 30 januari: Training 1 locatie Snorrewind in/outdoor
  Zaterdag 27 februari: Training 2 locatie Snorrewind in/outdoor

  Zondag 7 maart: Indoor Impuls Cross Snorrewind (zelf inschrijven)

  Zaterdag 27 maart: Training 3 locatie Snorrewind outdoor
  Zaterdag 24 april: Training 4 locatie Snorrewind outdoor

  Zondag 16 mei: SGW Snorrewind B en L (zelf inschrijven)
  Maandag 24 mei (2e Pinksterdag): Snorrewind Impulscross 60 – 70 – 80 cm (zelf inschrijven)

  Aanmelding:
  Inschrijving voor deze serie trainingen kan via de button op onze website www.snorrewind.nl/opgavesgwtrainingsserie. Vermeld daarbij ook jouw eigen crosservaring en van jouw pony/paard

  Betaling:
  De kosten van de 4 trainingen bedragen €99,50 en kunnen alleen als totaalbedrag worden voldaan, voor aanvang van de eerste training. Dat mag contant bij de eerste meeting, of vooraf per bank naar reknr: NL88RABO0328521272 Dit bedrag is excl. de inschrijfkosten voor de genoemde wedstrijden (zelf inschrijven en betalen!). Bij annulering van lessen vindt geen restitutie plaats. Mochten er trainingen niet door kunnen gaan vanwege bijv. Corona of extreme weersomstandigheiden, dan zullen deze opgeschort worden naar andere data.

  Kleding en harnachement:
  Bij het rijden zijn een goede helm, laarzen of chaps en bodyprotector verplicht. Voor pony/paard goede beschermers voor minimaal de voorbenen en een veelzijdigheids- of springzadel.

  Deze lesserie is erg populair, er wordt ingeschreven in volgorde van aanmelding, vol is vol.

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

  Hierdoor geef ik me op voor de SGW Trainingsserie 2021

  Je naam

  Je e-mailadres

  PaardPony

  Naam paard/pony en stokmaat

  BeginnendHalfgevorderdGevorderd