Opgave SGW trainingsserie

Opgave SGW Trainingsserie

Elk jaar geeft Manege Snorrewind (naast losse crosslessen) een SGW TRAININGSSERIE op woensdagen en zaterdagen, zowel indoor als outdoor.

Gebruikelijk begint Manege Snorrewind het jaar met een crosslesserie. De serie bestaat uit 4 trainingen, iedere maand wordt er 1 woensdagavond of 1 zaterdagochtend gepland om in groepen van 6 tot 8 ruiters van vergelijkbaar niveau de crossvaardigheden te trainen. De indoortrainingen zullen starten met elkaar aan tafel. Onderwerpen als kennismaking, training, conditie, wedstrijdrijden en reglementen worden besproken. Daarna wordt er in de indoorbanen getraind in crossvaardigheden. De trainingen in het voorjaar vinden op het buitenterrein van Snorrewind plaats. Outdoor is er speciale aandacht voor conditie- en galoptraining en zullen we hartslagmetingen uitvoeren. Ook werken we (vrijblijvend) toe naar één of meerdere geplande wedstrijden in de regio, om praktijkervaring op te doen en het geleerde toe te passen.

Deze serie trainingen is bedoeld voor ruiters met eigen paard of pony. Ook ruiters van buiten Snorrewind zijn van harte welkom, van helemaal beginnend crossniveau (mits de combinatie het springen voldoende beheerst) tot gevorderd.

Voorlopig schema trainingen en mogelijke wedstrijden Snorrewind SGW-groepen januari-april 2020 (4 lessen):

Woensdagavond 29 januari: Training locatie Snorrewind indoor
Woensdagavond 26 februari: Training locatie Snorrewind indoor
Zondag 8 maart: Indoor Impuls Cross Snorrewind (zelf inschrijven)
Zaterdagochtend 21 maart: Training locatie Snorrewind outdoor
Zaterdagochtend 18 april: Training locatie Snorrewind outdoor
Zondag 24 mei: SGW Snorrewind Impuls en B en L (zelf inschrijven)

Betaling:
De kosten van de 4 trainingen bedragen €99,50 en kunnen alleen als totaalbedrag worden voldaan, voor aanvang van de eerste training. Dat mag contant bij de eerste meeting, of vooraf per bank naar reknr: NL88RABO0328521272 Dit bedrag is excl. de inschrijfkosten voor de genoemde wedstrijden (zelf inschrijven en betalen!). Bij annulering van lessen vindt geen restitutie plaats.

Kleding en harnachement:
Bij het rijden zijn een goede helm, laarzen of chaps en bodyprotector verplicht. Voor pony/paard goede beschermers voor minimaal de voorbenen en een veelzijdigheids- of springzadel.

Deze lesserie is erg populair, er wordt ingeschreven in volgorde van aanmelding, vol is vol.

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Hierdoor geef ik me op voor de SGW Trainingsserie 2020

Je naam

Je e-mailadres

PaardPony

Naam en stokmaat

Eventuele opmerkingen en crosservaring