Opgave SGW Najaarsserie

Opgave SGW Trainingsserie

Elk jaar geeft Manege Snorrewind (naast losse crosslessen) ook CROSSTRAININGSSERIES. En nu staat de jaarlijkse Snorrewind cross weer voor de deur! Daar wil jij toch ook aan mee doen? De gehele SGW wordt dit jaar op zondag 22 oktober gereden! Vooraf moet je wel drie crosslessen volgen. De trainingen worden gegeven op het eventing trainingsterrein, met veel verschillende oefeningen en uitdagingen.

Deze najaarsserie bestaat uit 3 trainingen in groepen van max 6 ruiters.

In iedere serie doorlopen we een programma met een opbouw in techniek, balans, controle en conditie van zowel paard als ruiter. Ook het rijden van een wedstrijd en de reglementen worden meegenomen.

Ruiters van buiten Snorrewind zijn van harte welkom met hun eigen paard of pony, van helemaal beginnend crossniveau (mits de combinatie het springen voldoende beheerst) tot gevorderd. Je kunt inschrijven voor alleen de drie crosslessen of drie crosslessen met deelname aan de trainingscross op zaterdag 28 oktober.

Voor de lesserie met Snorrewind Cross kan worden ingeschreven door Snorrewind-springlesruiters op een paard/pony van Snorrewind. En ruiters met een eigen paard die bij Snorrewind lessen. Deze ruiters kunnen alleen inschrijven voor een set van 3 lessen en deelname aan de onderlinge SGW op zondag 22 oktober. Eigen paarden ruiters maken een keuze uit de opties voor een eigen paard.

Ruiters met een eigen paard/pony buiten Snorrewind

Najaarsserie crosslessen en Trainingscross 28 oktober 2023 (groep max 6 comb)  

keuze 1: zondagochtend: 3 sept, 17 sept, 8 okt

keuze 2: zondagochtend: 10 sept, 1 okt, 15 okt

keuze 3: woensdag 18 uur: 13 sept, 20 sept, 11 okt  

 keuze 4: zaterdagochtend: 2 sept, 23 sept, 7 okt

 keuze 5: woensdag 10 uur: 13 sept, 20 sept, 11 okt  

Najaarsserie: totaalprijs 3 trainingen eigen paard: € 90,00  

Najaarsserie incl trainingscross: incl. 1 x deelname traingingscross 28 okt     op eigen pony/paard: € 110,00  

Najaarsserie crosslessen en SGW Snorrewind 2023 Manege (groep max 6 comb)

keuze 1: zondagochtend: 3 sept, 17 sept, 8 okt

keuze 2: zondagochtend: 10 sept, 1 okt, 15 okt

keuze 3: woensdag 18 uur: 13 sept, 20 sept, 11 okt

 keuze 5: woensdag 10 uur: 13 sept, 20 sept, 11 okt  

Najaarsserie incl. SGW Snorrewind: op Manegepaard/pony: € 200,00  

Bij annulering van lessen vindt geen restitutie plaats. Mochten er trainingen niet door kunnen gaan vanwege bijv. extreme weersomstandigheden, dan zullen deze opgeschort worden naar andere data.

Bij afmelding binnen 10 dagen voor aanvang eerste les blijft inschrijfgeld verschuldigd. Vol is vol. Mocht je daardoor niet meer mee kunnen doen, dan krijg je bericht en zullen wij het inschrijfgeld terugstorten

Kleding en harnachement:
Bij het rijden zijn een goede helm, laarzen of chaps en bodyprotector verplicht. Voor pony/paard goede beschermers voor minimaal de voorbenen en een veelzijdigheids- of springzadel.

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier. Ook worden er incidenteel foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Totaal: € -

Je wordt zsm verder ingelicht! Hou je mail in de gaten.