Opgave SGW trainingsserie

Opgave SGW Trainingsserie

Elk jaar geeft Manege Snorrewind (naast losse crosslessen) ook CROSSTRAININGSSERIES. Dit jaar staan series in winter, voorjaar én najaar op het programma. De trainingen worden gegeven op het nieuwe eventing trainingsterrein, met veel verschillende oefeningen en uitdagingen.

De voorjaar- en winterseries bestaan uit 3 trainingen, om in groepen van ca. 4 ruiters van vergelijkbaar niveau de crossvaardigheden te trainen. Er kan per serie opgegeven worden. De najaarsserie bestaat uit 3 trainingen in groepen van 6 tot 8 ruiters.

In iedere serie doorlopen we een programma met een opbouw in techniek, balans, controle en conditie van zowel paard als ruiter. Ook het rijden van een wedstrijd en de reglementen worden meegenomen. Iedere serie kan worden opgevolgd door een trainingscross, derby of officiële SGW, maar dat is natuurlijk geen must. Kijk voor meer informatie en data op www.snorrewind.nl/agenda

Ruiters van buiten Snorrewind zijn van harte welkom met hun eigen paard of pony, van helemaal beginnend crossniveau (mits de combinatie het springen voldoende beheerst) tot gevorderd. De winter- en najaarsseries kunnen ook worden ingeschreven door Snorrewind-springlesruiters.

Voorjaarsserie:

1e les:
Zaterdagochtend 6 April

2e les:
Zaterdagochtend 20 April

3e les:
Zaterdagochtend 4 Mei

Betaling:
Eigen paard/pony:
Voorjaarsserie eigen paard/pony € 100,00
Voorjaarsserie eigen paard/pony met trainingscross 18 Mei € 122,50

Totaal: € -

Bij annulering van lessen vindt geen restitutie plaats. Mochten er trainingen niet door kunnen gaan vanwege bijv. Corona of extreme weersomstandigheden, dan zullen deze opgeschort worden naar andere data.

Kleding en harnachement:
Bij het rijden zijn een goede helm, laarzen of chaps en bodyprotector verplicht. Voor pony/paard goede beschermers voor minimaal de voorbenen en een veelzijdigheids- of springzadel.

Deze lesserie is erg populair, er wordt ingeschreven in volgorde van aanmelding, vol is vol.

Crosslessen, SGW, Snorrewindcross, Trainingscross, Eventingderby en meer: Er worden meerdere keren per jaar diverse evenementen, activiteiten en en lessen gegeven op het terrein van Eventing Experience Twente. Voor meer informatie: www.snorrewind.nl/agenda

Zelf trainen op het terrein van Eventing Experience Twente? Combinaties kunnen via lessen van manege Snorrewind, maar ook zelfstandig of onder begeleiding van een zelf meegebrachte trainer op elk niveau komen trainen. Beginnende crossruiters, maar ook internationaal crossende combinaties hebben inmiddels de weg naar Eventing Experience Twente weten te vinden! Meer info en boeking via www.eventingexperiencetwente.nl