Opgave SGW pakket

  In oktober worden weer onze jaarlijkse crossen gehouden. De officiële KNHS SGW pony/paard klasse B zonder dressuur is op 4 oktober. Onze onderlinge SGW wordt dit jaar gehouden op 17 (dressuur) en 18 (springen/cross) oktober. Let op: deze wedstrijd telt niet mee voor KNHS/F winst- of promotiepunten en alle deelnemende Manegespringlesruiters zijn verplicht om voorafgaand drie crosslessen te volgen. Het is een gezellige, leerzame en sportieve onderlinge uitdaging. Er zijn ook plekken voor niet-Snorrewind ruiters met eigen paard, een mooie oefening! Zij zijn niet verplicht voorafgaand crosslessen te volgen. Weet je niet zeker of je al een cross kunt rijden? Informeer dan eens bij je instructeur! Je kunt je inschrijven voor lessen op woensdag (voorkeur paarden), zaterdag of zondag. Vol=vol Bodyprotector verplicht.

  Snorrewind ruiters met eigen paard en ruiters van buitenaf kunnen inschrijven voor alleen de crossdag op 18 oktober (dus zonder dressuur), voor een losse crossles maar ook inschrijven op het hele crosslespakket van drie lessen met SGW start op beide dagen.

  LET OP: inschrijving voor de officiële KNHS cross op 4 oktober alleen via startlijsten en MijnKnhs!

  Team Snorrewind deelt deze lessen en de paarden/pony's naar ervaring en springhoogte in. Ruiters met een manegepaard/pony mogen drie voorkeuren opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

  Crosslesdata:
  Woensdagen: 23, 30 september, 7 oktober (na 16 uur- avond)
  Zaterdagen: 19, 26 september, 10 oktober (overdag)
  Zondagen: 20, 27 september, 11 oktober (overdag)

  Crosspakketprijs*:
  € 135 Snorrewindruiter (abonnementhouder) met manegepaard/pony
  € 90 Snorrewindruiter met eigen paard/pony & Niet-Snorrewindruiter met eigen paard/pony
  € 90 Pensionruiter

  Meedoen met eigen paard/pony zonder crosspakket*:
  € 30 deelname op 18 oktober, dus zonder dressuur
  € 25 losse crossles

  * Bij afmelding binnen 10 dagen voor aanvang van de eerste les blijft inschrijfgeld verschuldigd. Betaling alleen voor aanvang van de eerste crossles via automatische incasso of contante betaling.

  Je naam

  Je e-mailadres

  Ik doe mee: met SGW pakket op een manegepaard/-ponymet SGW pakket met eigen paard/ponyop de crossdag 18 oktober, zonder dressuur, met eigen paard/pony

  Betaling via:
  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Eventuele opmerkingen

  Indien je meedoet op een manegepaard/-pony:

  Eerste keuze (naam paard/pony)

  Tweede keuze (naam paard/pony)

  Derde keuze (naam paard/pony)

  Ik rijd het liefst mee in de lessen op:
  woensdagzaterdagzondag

  Ik kan nooit lessen op:

  Ik start dressuur in klasse
  Ik start in het springen graag op de hoogte:

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen