Opgave SGW pakket

  In oktober worden weer onze jaarlijkse crossen gehouden. Onze onderlinge Snorrewind SGW wordt dit jaar gehouden op 16(dressuur) en 17 (springen/cross) oktober. Let op: deze wedstrijd telt niet mee voor KNHS/F winst- of promotiepunten en alle deelnemende Manegespringlesruiters zijn verplicht om voorafgaand drie crosslessen te volgen. Het is een gezellige, leerzame en sportieve onderlinge uitdaging. Weet je niet zeker of je al een cross kunt rijden? Informeer dan eens bij je instructeur! Je kunt je inschrijven voor lessen op woensdag (voorkeur paarden), zaterdag of zondag. Op zaterdag zijn lessen op een manegepaard/-pony niet mogelijk. Elke serie heeft twee zondagen!. Vol=vol Bodyprotector verplicht.

  Team Snorrewind deelt deze lessen en de paarden/pony's naar ervaring en springhoogte in. De lessen op Ruiters met een manegepaard/pony mogen drie voorkeuren opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

  Crosslesdata:
  lesserie week 1
  zondag 5 september
  woensdag 8 september
  zaterdag 11 september
  zondag 12 september

  lesserie week 2
  zondag 19 september
  woensdag 22 september
  zaterdag25 september
  zondag 26 september

  lesserie week 3
  zondag 3 oktober
  woensdag 6 oktober
  zaterdag 9 oktober
  zondag 10 oktober

  Crosspakketprijs inclusief starts op 16 en 17 oktober:
  € 105 met eigen paard of pony
  € 175 met paard of pony van Snorrewind

  * Bij afmelding binnen 10 dagen voor aanvang van de eerste les blijft inschrijfgeld verschuldigd. Betaling alleen voor aanvang van de eerste crossles via automatische incasso of contante of bankbetaling vooraf.

  Doe je niet mee met de SGW, maar je wilt toch graag een losse crossles volgen met eigen paard/pony? Kijk dan bij activiteiten - opgave crossles of opgave Bixiecrossles. Op zaterdag 23 oktober kan er weer een trainingscross gereden worden. Zie hiervoor op de site onder activiteiten - opgave trainingscross.

  Je naam

  Je e-mailadres

  Ik doe mee: met SGW pakket op een manegepaard/-ponymet SGW pakket met eigen paard/pony

  Betaling via:
  automatische incassocontante of bankbetaling (vooraf)

  Eventuele opmerkingen

  Indien je meedoet op een manegepaard/-pony:

  Eerste keuze (naam paard/pony)

  Tweede keuze (naam paard/pony)

  Derde keuze (naam paard/pony)

  Ik rijd het liefst mee in de lessen op:
  woensdagzaterdag (geen manegepaard-crosslessen mogelijk)zondag

  Ik kan nooit lessen op:

  Ik start dressuur in klasse
  Ik start in het springen graag op de hoogte:

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen