Opgave Puzzel te Paard

Op zondagmiddag 15 mei organiseren we een supervet event voor alle ruiters: Puzzel te Paard!

In groepjes van vier wordt de strijd aangegaan om op en rond de manege, het erf, de weilanden en het Eventingterrein zoveel mogelijk teampunten te scoren door allerlei puzzels, spellen, opdrachten en tests te volbrengen. Van koekhappen tot slalom, van het befaamde dobbelsteenspel (met funny dingen eten) tot puzzels oplossen en van zingen tot het fluisterspel. Sjoelen, ringsteken, alles en meer kán voorbijkomen! En dan ook nog te paard! Kortom, een hilarische en gezellige middag, waaraan echt elke ruiter mee kan doen. De jongste, beginnende ruitertjes mogen namelijk begeleid worden door een volwassene (vader, oma, enz). Welk team is het meest vindingrijk, lost de meeste puzzels en opdrachten op en haalt de meeste teampunten binnen om de felbegeerde Snorrewindtaart te winnen? Het wordt natuurlijk extra gezellig wanneer de ruiters als team extra zichtbaar zijn (denk aan bijv. teamkleuren). Aanvang ca. 12.30 uur, route voor team duurt ca 1,5 uur. De afsluiting van deze gezellige middag is om ca. 16.30 uur

Je kunt je opgeven om mee te doen met een door ons in te delen groepje, of met een groepje van 4. Via dit formulier kun je alleen jezelf opgeven. Zet dan in de opmerkingen wie er ook in jouw groepje zitten (die moeten zelf dus ook een formulier versturen).
Je mag ook drie voorkeurspaarden of -pony’s doorgeven. Dit is echter geen garantie, de instructeurs delen je in op een voor jou geschikt paard. Ook zullen de instructeurs vooraf bepalen welke ruiters begeleid zullen worden door ouders/begeleiders of wellicht door Team Snorrewind te paard.

Kosten p.p.:

– Kosten manegepaard/pony: €25,00
– Kosten eigen paard/pony: €19,00

Bij afmelding binnen 7 dagen van de datum van de activiteit blijft inschrijfgeld verschuldigd. Automatische incasso is voor Snorrewindruiters die een machtiging voor AI bij Snorrewind hebben afgegeven. Bij bankbetaling moet dit voor aanvang van de activiteit voldaan zijn.

Wil je in een bepaald groepje? Geef dit dan door in de opmerkingen

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen