Opgave Losse F-Proef

  Opgave Losse F-proef zondag 29 augustus 2021 vanaf ca 12.30 uur

  Wanneer je meedoet aan een Losse F-proef Brons, wordt je proef wel door een officiële jury beoordeeld en wordt een eventuele promotiepunt wel bijgeschreven in je Ruiterpaspoort, maar rijd je niet in wedstrijdverband. Je hoeft dus niet te strijden tegen andere ruiters. Wellicht geeft dit jou minder stress. Door een proef voor de jury te rijden, kun je aan de hand van het protocol en je punten goed zien hoe vergevorderd je bent, of je bijgeleerd hebt en waar je nog extra aan moet werken. Je rijdt deze proef wel in wedstrijdtenue. Zo gauw je protocol in de kantine ligt, kun je naar huis. Er is immers geen prijsuitreiking. Deze middag is voor de klasse F1 t/m F12 (Brons) Volg de Coronaregels van het RIVM en Snorrewind!

  Bij meedoen aan de Losse F-proef mogen deelnemers vier paarden/pony's als voorkeur opgeven. Dit is echter geen zekerheid, de instructeurs zullen je indelen op een voor jou geschikte pony of paard.

  Kosten per proef:
  Abonnementhouders € 16,00
  Pensionpaard/-pony € 11,00
  Bij contante of bankbetaling vooraf wordt één euro extra administratiekosten in rekening gebracht.

  Bij afmelding binnen 7 dagen voor aanvang blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

  Gezellig! Ik doe graag mee met de Losse F-proef

  Je naam

  Je e-mailadres

  Ik start in F-proef klasse

  Betaling via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf en plus 1 euro administratiekosten

  Bij afmelding binnen 7 dagen van de startdatum blijft inschrijfgeld verschuldigd
  Bij contante of bankbetaling moet dit voor aanvang van de wedstrijd voldaan zijn