Opgave Losse F- en V-proef

Opgave Losse F-proef 16 augustus 2020 vanaf ca 12.15 uur - compensatieactiviteit ook mogelijk

Wanneer je meedoet aan een Losse F-proef, wordt je proef wel door een officiële jury beoordeeld en wordt een eventuele promotiepunt wel bijgeschreven in je Ruiterpaspoort, maar rijd je niet in wedstrijdverband. Je hoeft dus niet te strijden tegen andere ruiters. Wellicht geeft dit jou minder stress. Door een proef voor de jury te rijden, kun je aan de hand van het protocol en je punten goed zien hoe vergevorderd je bent, of je bijgeleerd hebt en waar je nog extra aan moet werken. Je rijdt deze proef wel in wedstrijdtenue. We beginnen doorgaans aan het eind van de middag/'s avonds met de proeven. Er wordt met de starttijd rekening gehouden met de leeftijd van de ruiters en het Coronaprotocol. Zo gauw je protocol in de kantine ligt, kun je naar huis. Er is immers geen prijsuitreiking. Volg de Coronaregels van het RIVM en Snorrewind!

Bij meedoen aan de Losse F-proef mogen deelnemers vier paarden/pony's als voorkeur opgeven. Dit is echter geen zekerheid, de instructeurs zullen je indelen op een voor jou geschikte pony of paard.

Meedoen aan deze losse F-proef kan ook als compensatieactiviteit gereden worden volgens de voorwaarden. Vol is vol, compensatie heeft voorrang.
Kosten per proef:
Abonnementhouders € 15,50
Pensionpaard/-pony € 10,50

Bij afmelding binnen 7 dagen voor aanvang blijft inschrijfgeld verschuldigd

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Meer informatie op:

www.snorrewind.nl/losse-f-proeven

Gezellig! Ik doe graag mee met de Losse F-proef

Je naam

Je e-mailadres

Ik start in F-proef klasse

Ik schrijf me in voor:

16 augustus

Indien mogelijk rijd ik deze activiteit via:

CompensatieactiviteitBetaling

Indien betaling voor deze losse F-proef, dan via:

automatische incassocontante betaling (vooraf)

Bij afmelding binnen 7 dagen van de startdatum blijft inschrijfgeld verschuldigd
Bij contante of bankbetaling moet dit voor aanvang van de eerste wedstrijd voldaan zijn