Opgave Hippolonles

  Mogelijkheid voor Indoor Hippolonlessen voorafgaand aan de Hippolon op 17 juli. (1 crossles verplicht voor Snorrewindruiters die starten op een paard/pony van Snorrewind, 2 lessen aanbevolen). De lessen zijn op zondag 10 juli om 08.30 uur en op zaterdag 16 juli om 13 uur.

  Je mag voorkeurspaarden/pony's opgeven. Dit is echter geen garantie. De instructeurs zullen je indelen op een voor jou geschikt paard/pony.

  Lessen met eigen paard: 1 les € 15,00, 2 lessen € 25,00
  Lessen met paard of pony van Snorrewind: 1 les € 22,50, 2 lessen € 40,00

  Betaling alleen via automatische incasso of via bankbetaling vooraf. Alleen Snorrewindruiters die een authorisatie voor automatische incasso hebben getekend, kunnen gebruik maken van Automatische Incasso.

  Manege Snorrewind zet zich elk jaar in voor een goed doel: Villa Joep. Naast een aantal activiteiten wordt er ook jaarlijks een Hippolon gehouden. Teams (ook niet-Snorrewinders) kunnen zich inschrijven via lessen@snorrewind.nl. Formulieren kunnen via de site gedownload worden www.snorrewind.nl/hippolon

  Ik geef me op voor Hippolonles (opgave van je Hippolonteam zit hier NIET bij en moet apart gedaan worden!)

  Je naam

  Je e-mailadres

  Voorkeur:


  Betaling voor de Hippolonles(sen) via:

  automatische incassobankbetaling (vooraf)

  Ik geef me op voor:

  Ik doe mee op:

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen