Opgave Herfstspringen

Herfstspringen zondag 28 november 2021

Manege Snorrewind organiseert meerdere keren per jaar een onderlinge springwedstrijd. Deze wedstrijd is laagdrempelig, zodat ook de beginnende springruiter al mee kan doen. Een mooie gelegenheid om wedstrijdervaring op te doen! Voor de beginnende ruiters zal het parcours erg laag gebouwd worden en wordt er door Team Snorrewind hulp geboden om het parcours rond te komen. Natuurlijk kunnen de meer gevorderde ruiters springen op de hoogte waarin ze normaal ook rijden. Deze wedstrijd staat vooral voor gezelligheid, oefening en samenzijn. Je mag drie voorkeurspaarden/pony’s opgeven. Dit is echter geen garantie, de instructeurs delen je in op een voor jou geschikt paard of pony. De instructeurs delen je in voor de voor jou geschikte springhoogte.

Deelname Herfstspringen: € 16, Pensionruiters € 11
Herfstspringles € 17,50
Afmelden kan tot 7 dagen voor aanvang van de les/wedstrijd. Wanneer je later afmeldt, blijft inschrijfgeld verschuldigd.

Deelnemers die niet in de gespecialiseerde springlessen rijden, moeten vooraf minimaal 1 speciale springles volgen, waarin wordt geoefend en het rijden van een parcours wordt uitgelegd. Kosten € 17,50 per les. Deze lessen zijn in de Herfstvakantie op donderdag 21 oktober om 11 uur en vrijdag 22 oktober 11 uur. Ook is er een Herfstspringles ingepland voor zaterdag 20 november om 08.00 uur. Liever een privéspringles vooraf? Dat kan ook! Overleg dit even met je instructeur. Andere geïnteresseerde ruiters die niet verplicht zijn om een springles te volgen voorafgaand aan het Herfstspringen kunnen ook deelnemen aan deze Herfstspringlessen, maar alleen wanneer er nog plek is.

Bij het Herfstspringen zullen de instructeurs je indelen op een voor jou geschikte pony of paard (en springhoogte). Wel mag je 3 voorkeurspaarden/pony’s opgeven.

Gezellig! Ik geef me op voor het Herfstspringen op 28 november 2021 (vanaf ca 12.00 uur)

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen