Opgave Dressuurcompetitie

In 2023 hebben we weer 4 data geprikt voor de dressuurcompetitie.

De Snorrewind Dressuurcompetitie bestaat dit jaar uit 4 wedstrijden verdeeld over het jaar, waarvoor je in één keer inschrijft vóór  aanvang van de competitie. De competitie is dit jaar voor FNRS brons ruiters vanaf F4 , Zilver- en KNHS ruiters. Ruiters die F1 t/m F3 rijden kunnen door het jaar heen losse F proeven inschrijven.

Ieder van de 4 wedstrijden maken we een dag klassement op voor 3 rubrieken: FNRS Brons-klassement , FNRS Zilver-klassement en KNHS startpas-klassement. Iedere wedstrijd zijn er voor de FNRS ruiters die hun paspoort inleveren promotiepunten te verdienen. Voor de KNHS ruiters gelden deze wedstrijden ook voor winstpunten. Na de 4de wedstrijd maken we een klassement op over de beste 3 proeven( je kan dus 1 wedstrijd missen en toch in aanmerking komen voor de finaleprijzen) De Finaleprijzen worden uitgereikt na de prijsuitreiking van de 4de wedstrijd en de ereprijzen dienen dan ook afgehaald te worden.

Bij de dressuurcompetitie mogen deelnemers met een manegepaard vier paarden/pony’s als voorkeur opgeven. Dit is echter geen zekerheid, de instructeurs zullen je indelen op een voor jou geschikte pony of paard.

Data Snorrewind Dressuurcompetitie 2023:

zondag 19 maart, 30 april, 25 juni en 10 september

Tarieven:      voor de gehele Dressuurcompetitie 2023

Manegepaard, -pony: €   72,00

Pensionpaard/-pony en eigen paard van buitenaf: €   48,00

Totaal: € -