Opgave dressuurcompetitie

Doe ook mee met de Snorrewind Dressuurcompetitie! De competitie is dit jaar voor ruiters die KNHS of Zilver rijden. Ruiters die F1 t/m F12 rijden kunnen op dezelfde dagen een losse F-proef rijden. Hiervoor kun je je opgeven op de site bij opgave losse F-proef.

DATA

De derde (finale) wedstrijd zal dubbel tellen. Ook zullen er dan extra ereprijzen zijn voor de top van het klassement! Bij elke wedstrijd is er ook een dagklassement.

Bij de dressuurcompetitie mogen deelnemers die Zilver starten vier paarden/pony’s als voorkeur opgeven. Dit is echter geen zekerheid, de instructeurs zullen je indelen op een voor jou geschikte pony of paard.

Tarieven voor deze competitie:

Abonnementhouders € 52,50
Eigen paard/pony € 34,50

Bij afmelding binnen 7 dagen voor de eerste wedstrijd blijft inschrijfgeld verschuldigd
Bij bankbetaling moet dit voor aanvang van de eerste wedstrijd voldaan zijn.

Bij afmelding binnen 7 dagen voor de eerste wedstrijd blijft inschrijfgeld verschuldigd
Bij bankbetaling moet dit voor aanvang van de eerste wedstrijd voldaan zijn

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteiten (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen