Opgave Behendigheid

Behendigheidsles is een leerzame en leuke les, die bestaat uit een mix van Trecles en Working Equitation, waarin ook elementen van Vaardigheid en Schriktraining zijn verwerkt. Behendigheid bevordert de balans en coördinatie van zowel ruiter als paard, zorgt voor verbeterde ontspanning, rust, vertrouwen en samenwerking. En het is vooral ook erg leuk om te doen! Er is een Working Equitation/Trecles op woensdagavond 6 april voor jeugd/volwassenen (20 uur) en een les op zaterdag 9 april (kind/jeugd, om 16 uur). Daarnaast is er een Behendigheidswedstrijd op Tweede Paasdag 18 april vanaf 12.30 uur. Ruiters met eigen paard/pony kunnen zich opgeven voor een losse les of alleen de wedstrijd. Ruiters op een paard/pony van Snorrewind boeken een pakket van 1 training plus deelname aan de wedstrijd. De trainingen (van een uur) worden gegeven door Rikus Bronsvoort, i.s.m. Inez van Rijnberk.

Losse training met paard/pony van Snorrewind: € 17,50
Losse training met eigen paard/pony: € 11,50
Pakket van 1 training plus deelname aan de Behendigheidswedstrijd met paard/pony van Snorrewind: € 42,50
Deelname aan de Behendigheidswedstrijd met eigen paard/pony: € 15,00
Dit jaar al een training gevolgd? Dan is deelname aan de Behendigheidswedstrijd met paard/pony van Snorrewind: € 25,00

* bij afmelding binnen 7 dagen voor aanvang van de activiteit of het pakket blijft lesgeld verschuldigd.
Betaling alleen via automatische incasso of bankbetaling. Bij bankbetaling moet dit voor aanvang van de les voldaan zijn. Betaling per automatische incasso is alleen voor Snorrewindruiters met AI.

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit(-en). Ook worden er doorgaans foto’s gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen