Kleurwedstrijd

WIN EEN KIJK&DOE MORGEN/MIDDAG MET JE KLAS!

Hé dat is leuk! De leerlingen van basisscholen uit de omgeving kunnen een KIJK&DOE morgen of middag met je hele klas winnen! Wellicht heb je de kleurplaat al op school ontvangen, maar als dat niet zo is kun je hem printen via www.snorrewind.nl/kleurplaat of meenemen uit de kantine.

Twee prijzen: De mooiste tekening uit categorie groep 3 tm 5 en die uit groep 6 tm 8 winnen dit geweldige klas-uitje. Jij en je klas krijgen een rondleiding op Snorrewind, er is een puzzeltocht op het terrein en alle kids mogen op de pony! Voor je juf of meester zadelen we zelfs een paard! Voorwaarden: jij regelt met jouw school vervoer, wij regelen een gave morgen of middag (ca 2 uur) op de manege inclusief paardrijden!

Tekeningen kun je inleveren op de manege t/m 14 november 16 uur. Je maakt natuurlijk meer kans als je de tekening ook laat maken door jouw vriendjes, geef het dus door en download van de site www.snorrewind.nl/kleurplaat. Tag je vriendjes ook even in onze Facebook en Instapost over deze wedstrijd!

Nog even dit: je naam en eventuele foto’s die op het feestje worden gemaakt mogen gebruikt worden voor Sociale Media van Snorrewind. Je komt op een vooraf afgesproken datum in 2021 (naar beschikbaarheid bij Snorrewind). Alle kinderen dragen een lange broek en dichte schoenen/laarzen met een hakje. Bij Snorrewind zijn veiligheidscaps te leen. Je neemt ten minste twee meerderjarige begeleiders mee naar het feestje. Deze actie is voor basisschoolkids.