Wegomlegging vanaf A1 – Holten

WEGAFSLUITING EN TOEPASSELIJK LESTHEMA: LIJNEN EN AFSTANDEN

Het moet eerst slechter worden, voor het beter wordt is de bekende uitdrukking. Zoals waarschijnlijk bekend, wordt er langere tijd aan de verbreding van de A1 gewerkt. Nu wordt ook de aansluiting met de Markeloseweg (afrit 27) aangepakt. Daardoor is de weg tussen Markelo en Holten van 23 september tot en met 13 oktober gesloten. De rotonde bij De Poppe en de Borkeldweg blijven geopend. Het is even behelpen, ga dus wat eerder van huis en check internet voor de actuele wegwerkzaamheden!

Voor zover wij het kunnen bekijken, is het mogelijk om via verschillende “sluiproutes” bij Snorrewind te komen.

Vanaf de A1 uit de richting Deventer: neem de Afslag Holten / Lochem, door Holten richting Markelo, vlak voor de werkzaamheden linksaf het buitengebied in, Kappertsweg rechtsaf, door rijden tot T-splitsing, rechtsaf over het viaduct en door naar de manege.
Of: neem afslag Lochem en rijd binnendoor richting de Poppe en Snorrewind. (uit onbevestigde bronnen hebben we vernomen dat ook de weg bij Harfsen tijdelijk op de schop gaat)

Kom je uit Deventer en je wilt via Bathmen rijden? Let dan op: In de periode tussen vrijdag 4 oktober 19.00 uur tot en met maandag 14 oktober 07.00 uur is de N344 tussen kruispunt Bathmenseweg-Holterweg (Oliemolen) tot aan de bebouwde kom van Holten afgesloten voor al het verkeer. Gedurende die week wordt er dag en nacht gewerkt

Vanaf de A1 uit de richting Almelo: neem de afslag Goor. Via Goor-Markelo naar Snorrewind. Of: rijd door over de A1 tot afslag Holten/Lochem en volg bovenstaande aanwijzingen.

Kom je uit Rijssen? Dan kun je via de Markeloseweg/Rijssenseweg/rotonde rechtsaf Rijssenseweg/rechtsaf Postweg/Winterkamperweg/einde linksaf Borkeldweg. Wil je binnendoor via de Elsenerveldweg? Houd dan rekening met de al bestaande geslotenverklaring buitengebied. Dit betekent dat deze sluiproute is gesloten van maandag t/m vrijdag tussen 6 en 9 en tussen 16 en 19 uur.

Meer informatie:
A1 Oost https://www.a1oost.nl/nieuws/1428955.aspx
Van A naar Beter https://www.vananaarbeter.nl/
Hof van Twente https://www.hofvantwente.nl/…/weg-tussen-markelo-en-holten-…
De Stentor info Oliemolen https://www.destentor.nl/…/holterweg-bathmen-holten-tien-…/…