We kunnen weer een proef rijden!

Goed nieuws voor de jeugd t/m 26 jaar: er mogen onderlinge proeven worden gereden, zelfs voor winstpunten!

Wij zijn direct in de slag gegaan met de KNHS om op zondag 14 maart a.s. voor jullie “losse” F proeven vanaf F4, Zilver- en KNHS-proeven te organiseren. De proeven F1 t/m F3 kunnen op 28 maart gereden worden.

Vanaf ca. 13 uur zullen we in de buitenbaan volgens een startlijst de liefhebbers een proef voor een jury laten verrijden, die meetelt in het paspoort en waarschijnlijk ook voor winstpunten. We zijn nog even in afwachting van de KNHS voor goedkeuring.
Er zullen aangepaste regels zijn, zo zullen de  manegepaarden niet worden ingevlochten, wij zorgen voor een voorlezer, protocollen worden gemaild….. anders dan anders, maar we kunnen weer wat!

Geef je op via http://www.snorrewind.nl/opgavelosseproef

We kunnen ons voorstellen dat dit voor de 26plussers wel heel frustrerend moet zijn, ook zij staan immers te popelen!

Daarvoor gaan we ook wat opzetten: een online-dressuurproef arrangement.  Op zondag 21 maart zullen we in blokken van een half uur een combinatie volgens de online-regels van de KNHS begeleiden met een stukje losrijden, voorlezen t/m het filmen van een dressuurproef.

Het wel of niet doorsturen van de film naar de KNHS voor winstpuntbeoordeling kan de ruiter zelf daarna bepalen en uitvoeren.

Informatie omtrent de planning en regels zullen we de komende dagen uitwerken. Stuur even een mail naar activiteiten wanneer je hier interesse in hebt.