teken- en kleurwedstrijd

HERFSTVAKANTIE…. WIN EEN PONYFEESTJE! Download de kleurplaat op www.snorrewind.nl/kleurplaat of haal er eentje in de kantine.

Maak de tekening af door lijntjes te trekken van nummer naar nummer. Kleur de tekening in. Lever deze in de kantine van Snorrewind in voor 10 november 2019 12.00 uur en wie weet win jij zo’n vetgaaf kinderfeestje voor 10 kinderen! En je hoeft niet eens jarig te zijn! Op de afgesproken dag krijgen jullie een rondleiding, ga je een speurtocht in de stallen doen, krijg je ranja met lekkers en gaan jij en je vriendjes allemaal te paard voor een ritje! Hoe cool is dat! Je maakt natuurlijk meer kans als je de tekening ook laat maken door jouw vriendjes, geef het dus door en download van de site https://www.snorrewind.nl/kleurplaat

Nog even dit: je naam en eventuele foto’s die op het feestje worden gemaakt mogen gebruikt worden voor Sociale Media van Snorrewind. Je komt als jij de winnaar bent, op een vooraf afgesproken dag in januari, februari of maart 2020 (naar beschikbaarheid bij Snorrewind). Alle kinderen dragen een lange broek en dichte schoenen of laarzen met een hakje. Bij Snorrewind zijn veiligheidscaps te leen. Je neemt ten minste twee meerderjarige begeleiders mee naar het feestje. Deze actie is voor basisschoolkids.