SGW 2017

Hieronder volgt een uitleg over onze SGW Snorrewind van 28 mei 2017 en wat de belangrijkste regels zijn. De wedstrijd is een officiêle eventingwedstrijd, voor de klasse B. Voor deelname dient de ruiter in het bezit te zijn van een startpas.

Klassementen:
Ruiters met een D/E pony of een paard kunnen bij inschrijving kiezen uit deelname aan de rubriek B met dressuur of B zonder dressuur. Deelnemers met een AB, of C pony kunnen alleen inschrijven voor deelname met dressuur. Voor de AB ponycombinaties bouwen wij een eigen parcours en dat maakt onze wedstrijd ook zeer geschikt voor deze doelgroep.
Inschrijving:
Inschrijving voor deze eventingwedstrijd dient te geschieden vanaf 19 maart 2017 via Mijn KNHS. Pas na ontvangst van de betaling van het verschuldigde inschrijfgeld zal plaatsing op de startlijst volgen, op volgorde van ontvangst betalingen.

Kosten van deelname zijn €20,00 per ponycombinatie DE zonder dressuur, €22,50 per ponycombinatie met dressuur, €25,00 per paardencombinatie zonder dressuur en €27,50 per paardencombinatie met dressuur. Het inschrijfgeld dient bij inschrijving te worden overgemaakt naar bankrekeningnr: NL46RABO0301877777, onder vermelding van “SGW Snorrewind” met naam ruiter en paard/pony en rubriek.

Afmelding:
Bij afmelding voor 14 mei zal het inschrijfgeld volledig teruggestort worden, tussen 14 en 20 mei storten wij de helft retour. Bij afmelding na 20 mei zal geen inschrijfgeld worden geretourneerd.

Verplicht:
Het dragen van een veiligheidshelm en bodyprotector, die voldoen aan de gestelde CE norm, is verplicht. Ook is het verplicht om een rugnummer in een rugnummerdrager te dragen tijdens het losrijden en de wedstrijd. Ruiters dienen zelf voor een rugnummerdrager te zorgen, rugnummers kunnen bij aanmelding worden opgehaald op het secretariaat.

Voor overige regels, bijvoorbeeld omtrent puntentelling, I&R, harnachement, kleding e.d. verwijzen wij naar het Algemeen Wedstrijdreglement KNHS en Disciplinereglement Eventing KNHS.

Impuls 50/60 cm voor A/B/C pony’s
Impuls 60/70 cm voor zowel paarden als C/D/E pony’s
Impuls 70/80 cm voor zowel paarden als D/E pony’s

Klik HIER voor informatie over losse crosslessen en ons oefenparcours.