SGW trainingsserie

Opgave SGW Trainingsserie 2019

Elk jaar geeft Manege Snorrewind (naast losse crosslessen) een SGW TRAININGSSERIE op woensdagen en zaterdagen, zowel indoor als outdoor.

Elk jaar begint Manege Snorrewind in januari met een crosslesserie. De serie bestaat uit 4 trainingen, iedere maand wordt er 1 woensdagavond (januari en februari) of 1 zaterdagochtend (maart en april) gepland om in groepen van 6 tot 8 ruiters van vergelijkbaar niveau de crossvaardigheden te trainen. De indoortrainingen in januari en februari zullen starten met elkaar aan tafel. Onderwerpen als kennismaking, training, conditie, wedstrijdrijden en reglementen worden besproken. Daarna wordt er in de indoorbanen getraind in crossvaardigheden. De trainingen in maart en april vinden op het buitenterrein van Snorrewind plaats. In maart is er speciale aandacht voor conditie- en galoptraining en zullen we hartslagmetingen uitvoeren. In april werken we (vrijblijvend) toe naar één of meerdere geplande wedstrijden in de regio, om praktijkervaring op te doen en het geleerde toe te passen.

Deze serie trainingen is bedoeld voor ruiters met eigen paard of pony. Ook ruiters van buiten Snorrewind zijn van harte welkom, van helemaal beginnend crossniveau (mits de combinatie het springen voldoende beheerst) tot gevorderd.

Op 30 januari gaan we van start met onze nieuwe serie SGW groepen. De eerste twee lessen gaan we eerst een half uurtje aan tafel beginnen, daarna opzadelen, indoor losrijden en crossvaardigheden trainen. We hopen vanaf 23 maart naar buiten te kunnen, zodat we ook gaan werken aan conditie en terreinvaardigheden. Onderstaand schema geeft nog even de voorlopige planning weer.

Voorlopig schema trainingen en mogelijke wedstrijden Snorrewind SGW-groepen januari-april 2019 (4 lessen):

Woensdag 30 januari vanaf ca 17.30 uur: Training locatie Snorrewind indoor
met kennismaking en theorie training

Woensdag 27 februari vanaf ca 17.30 uur: Training locatie Snorrewind indoor
met theorie wedstrijdrijden en reglementen

Zondag 10 maart: Indoor Impuls Cross Snorrewind (zelf inschrijven)

Zaterdagmorgen 23 maart : Training locatie Snorrewind outdoor
met galoptraining

Zaterdagmorgen 20 april: Training locatie Snorrewind outdoor
met galoptraining en hartslagmeting

Zondag 2 juni: SGW Snorrewind Impuls en B (zelf inschrijven)

Betaling:
De kosten van de 4 trainingen bedragen €90,00 en kunnen alleen als totaalbedrag worden voldaan, voor aanvang van de eerste training. Dat mag contant bij de eerste meeting, of vooraf per bank naar reknr: NL88RABO0328521272 Dit bedrag is excl. de inschrijfkosten voor de genoemde wedstrijden (zelf inschrijven en betalen!).
Geef je snel op via activiteiten@snorrewind.nl , want vol is vol

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Hierdoor geef ik me op voor de SGW Trainingsserie 2019

Je naam

Je e-mailadres

PaardPony

Naam en stokmaat

Eventuele opmerkingen