Ruiter Fit & Food

Ruiter Fit & Food

Een goede gezondheid is onbetaalbaar, maar voor veel mensen wel bereikbaar. Om een goede gezondheid te bereiken is het nodig om ons lichaam de juiste voeding en beweging te geven. De juiste voeding en (eventueel aangepaste) beweging kan onze gezondheidsklachten aanzienlijk verminderen en fitheid vergroten.

Wil jij ervaren wat voeding met je lichaam kan doen? Ben jij geïnteresseerd in het werken aan een gezonder lichaam en geest? Denk jij dat je door fysieke klachten niet aan een Ruiterfitprogramma mee kunt doen? Dan is het “Ruiter Fit&Food” Programma iets voor jou!

  Ruiter Fit & Food Programma

Weet jij dat de voeding die jij neemt en beweging van grote invloed is op jouw gezondheid?

Voeding speelt vaak een rol in het ontstaan van ziekten, maar de juiste voeding kan je gezondheid aanzienlijk verbeteren. We weten inmiddels allemaal, dat voldoende en gericht bewegen ook van groot belang is voor je gezondheid. In deze cursus zul je ontdekken dat je met een paar aanpassingen je gezondheid al een boost kan geven. We gaan in op de invloed van voeding en bewegen en bespreken hoe je eenvoudig je voedingspatroon kunt aanpassen.

Deze cursus tilt de Ruiterfit naar een heel nieuw level! Het programma is ook uitermate geschikt voor deelnemers, die door fysieke klachten de Ruiterfit niet kunnen volgen. Tijdens de cursus Ruiter Fit & Food zal Fysio Fitvitaal / Beweeg Boutique Gym op een zeer persoonlijke manier elke deelnemer begeleiden en passende oefeningen en tips geven om toch fitter te worden. De cursusavonden zullen een combinatie zijn van samen bewegen en theorie door Snorrewind, Foodbuddy en Fysio Fitvitaal / Beweeg Boutique Gym. Tijdens het beweegprogramma zullen we activiteiten zoals fitness, Nordic Walking, paardrijden en Yoga beoefenen.

Foodbuddy zal in deze cursus onder andere aandacht besteden aan: de invloed van suiker en je bloedsuikerspiegel, slechte voeding,  orthomoleculaire voedingsleer, sportvoeding, van ontbijt tot diner, darmflora, vetten, E-nummers en de invloed van stress.

Voorlopige cursusdata: 17, 26 april, 1, 8, 15, 24, 29 mei en 5 juni

Wil je de gehele cursus gaan volgen? Dan kun je je direct inschrijven of voor meer info mailen naar erna@snorrewind.nl