Opgave Uitwaairit

  Op zondag 22 november organiseren we weer een gezellige Uitwaairit. We vertrekken om 13 uur voor een ca drie uur durende tocht door het mooie Twentse landschap. Tijdens deze rit houden we doorgaans een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. Ook niet-Snorrewind ruiters kunnen zich voor de buitenritten opgeven. Dit kan met een bij Manege Snorrewind gehuurd paard (pony). Voorwaarde is wel, dat u de rijkunst voldoende beheerst. Natuurlijk wordt deze rit gereden onder onze en de dan geldende voorwaarden van het Coronaprotocol.

  Voor de Uitwaairit kun je drie voorkeurspaarden/pony's opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

  € 46,50 voor abonnementhouders
  € 66,00 voor niet abonnementhouders (met paard van Snorrewind)
  € 26,00 pensionruiters en ruiters met eigen paard

  Bij afmelding na 15 november blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen) of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik geef me op voor de Uitwaairit

  Mijn voorkeuren voor paard/pony (geen garantie):

  Eerste keus (naam paard/pony)

  Tweede keus (naam paard/pony)

  Derde keus (naam paard/pony)

  Ik betaal per automatische incassocontant vooraf

  Eventuele opmerkingen