Opgave Stappen Trappen en Happen voor Villa Joep

  Op zondag 7 november organiseert Manege Snorrewind voor alle liefhebbers van buiten rijden, fietsen, lekkernijen én gezelligheid een mooie rit: “Stappen, Trappen en Happen”. Een belangrijk deel van de opbrengst gaat naar ons goede doel: Stichting Villa Joep!

  Verenigingen, families, vriendengroepen en individuele ruiters zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze prachtige rit door de omgeving van Markelo, o.a. door het bijzondere natuurreservaat “de Borkeld” en over het sfeervolle Twentse platteland. De route wordt zo uitgezet dat deze ook erg geschikt is voor fietsers. Hierdoor kunnen de fietsers samen met de ruiters deelnemen aan deze rit!

  Voor vertrek, onderweg en na terugkomst wordt ook de innerlijke mens goed verzorgd. Op de pleisterplaatsen de manege en onderweg wordt gezorgd voor een hapje en drankje, bestaande uit koffie/thee, voor-, hoofd- en nagerecht en een afsluitend drankje. Ruiters die op een paard of pony van Manege Snorrewind meerijden, zullen in groepen en onder begeleiding starten. Natuurlijk gaan de introducees op de fiets gezellig met deze groepen mee!

  De start is tussen 11.00 en 13.00 uur.

  Kosten p.p.:

  Ruiter manegepaard/pony (abonnementhouders) € 52,50
  Ruiter eigen paard € 31,50
  Fietser € 22,50

  Inschrijven via www.snorrewind.nl/opgavestappentrappenhappen

  Ik geef me op voor de Stappen, Trappen en Happenrit voor Villa Joep!(opgave 1 persoon per formulier):

  Ik doe mee als:

  Ik rijd de rit graag samen met (let op: wel apart en 1 per formulier opgeven!) :

  Eventuele overige opmerkingen/dieetbeperkingen:

  Indien Manegepaard: mijn voorkeuren voor paard/pony (geen garantie):

  Eerste keus (naam paard/pony)

  Tweede keus (naam paard/pony)

  Derde keus (naam paard/pony)

  Betaling via:

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen