Opgave Pinksterritten

  Op tweede Paas-, Pinkster- en Kerstdag plus Hemelvaart organiseert Manege Snorrewind heerlijke buitenritten. De Pinksterritten zijn op 6 juni. Er is een drie uur durende rit van 06.00-09.00 uur (gevorderden) en een twee uurs rit van 09.30-11.30 uur (halfgevorderden). Bij twijfel over je niveau voor de drie uurs rit graag vooraf overleg met je instructeur. Tijdens deze ritten houden we doorgaans een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. De rit om 6 uur gaat over de Holterberg, waarbij we een korte stop hebben in ons stukje bos midden op de Holterberg. De rit van 09.30 uur zal over en rondom de Borkeld gereden worden. Voorwaarde voor deze ritten is, dat men de rijkunst voldoende beheerst.

  Voor de Pinksterritten kun je drie voorkeurspaarden/pony's opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

  Drie uurs rit
  € 52,50 voor abonnementhouders met paard/pony van Snorrewind
  € 34,50 met eigen paard/pony

  Twee uurs rit
  € 35 voor abonnementhouders met paard/pony van Snorrewind
  € 23 eigen paard/pony

  Bij afmelding na 30 mei blijft inschrijfgeld verschuldigd. Automatische Incasso is alleen mogelijk voor Snorrewindruiters, die hier een machtiging voor hebben lopen. Betaling per bank moet vooraf gedaan zijn.

  Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik geef me op voor de Pinksterrit van:

  drie uurs rit (06.00-09.00 uur)twee uurs rit (09.30-11.30 uur)

  Eerste keus (naam paard/pony)

  Tweede keus (naam paard/pony)

  Derde keus (naam paard/pony)

  Betaling voor deze buitenrit via:

  automatische incassobankbetaling (vooraf)

  Bij afmelding na 30 mei blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Eventuele opmerkingen