Opgave Paasspringen

  ===========================================================

  Opgave Paasspringen maandag 13 april 2020

  Tweede Paasdag is (net als bij het Kerstspringen) een mooie kans om wedstrijdervaring op te doen. De wat meer onervaren ruiter krijgt in het parcours hulp en er kan ingeschreven worden op allerlei hoogtes/laagtes.

  Paasspringen: € 15,50, Pensionruiters € 10,50
  Afmelden kan tot 8 dagen van tevoren via het afmeldformulier. Wanneer je later afmeldt, blijft inschrijfgeld verschuldigd.

  Deelnemers die niet in de gespecialiseerde springlessen rijden, moeten vooraf minimaal 2 springlessen volgen, waarin wordt geoefend en het rijden van een parcours wordt uitgelegd. Lessen worden ingedeeld op niveau. Data: 22 maart 11 uur, 12 uur, 25 maart 18 uur, 19 uur, 1 april 18 uur, 19 uur. Een pakket van twee springlessen plus start op het Paasspringen is € 50,00. Een extra losse springles is € 17,50

  Bij het Paasspringen zullen de instructeurs je indelen op een voor jou geschikte pony of paard. Het is natuurlijk erg leuk als je je paard en jezelf op zijn Paasbest presenteert!

  Gezellig! Ik geef me op voor Paasspringen op maandag Tweede Paasdag 13 april 2020 (vanaf 12.30 uur)

  Je naam

  Je e-mailadres

  Betaling voor het Paasspringen (en eventueel Paasspringlessen) via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Ik doe ook mee met twee Paasspringlessen (lessen worden naar niveau ingedeeld, hier krijg je nog bericht van):

  Paasspringles 22 maartPaasspringles 25 maartPaasspringles 1 april

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteiten. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen